• PRO TV
  • Cât de grea a fost despărțirea pentru Feli Donose. Artista a spus totul despre separarea de tatăl fiicei sale: „Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc să plâng”

Cât de grea a fost despărțirea pentru Feli Donose. Artista a spus totul despre separarea de tatăl fiicei sale: „Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc să plâng”

Cât de grea a fost despărțirea pentru Feli Donose. Artista a spus totul despre separarea de tatăl fiicei sale: „Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc să plâng”

Feli Donose a făcut dezvăluiri răvășitoare despre separarea de tatăl fiicei sale. Cum a reușit să treacă peste?

Gallery

Feli Donose a trecut foarte greu peste despărțirea de tatăl fiicei sale, cu care a avut o relație timp de cinci ani. Cei doi și-au spus „adio” în luna decembrie a anului 2022. Pentru artistă a urmat o perioadă grea, a plâns mult, dar a reușit să treacă cu bine peste toate. Aceasta a povestit, într-un interviu recent, cum a gestionat totul și cum a pregătit-o pe Nora pentru despărțire.

Feli Donose și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea etapă din viața ei

Despărțirea de partenerul de viață nu a fost deloc ușoară pentru Feli Donose. Aceasta a recunoscut că plângea în fiecare noapte și i-a fost foarte greu să treacă peste separare.

„Pe mine despărțirea asta m-a învățat atât de multe lucruri bune. A fost un fel de trezire și întoarcere la mine. Eu nu știam să zic „NU”. Stăteam acolo, mă măcinam și făceam ca tine, numai să fii tu bine. Viaţa nu e neapărat așa cum ți-o imaginezi tu. M-am enervat atât de tare încât efectiv m-am transformat. Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc în sufragerie să plâng, după ce toată ziua eram toată un zâmbet. A trebuit să cresc copilul ăsta întreagă la minte, cât pot eu. Să o duc la grădiniță, să îi plătesc aia, să fac aia, singură 100%. Eu eram cu sufletul praf. Plângeam de mă spărgeam și o luam de la capăt”, a povestit cântăreața într-un podcast.

Cât despre modul în care i-a spus fiicei sale despre despărțire, Feli Donose a ales să abordeze subiectul într-un mod adaptat vârstei micuței. Primele luni au fost extrem de dificile, iar întrebările Norei despre motivul pentru care familia nu putea fi împreună au fost greu de gestionat.

„Eu i-am spus fetiței. I-am explicat foarte frumos despărțirea. I-am spus sub formă de poveste pentru că are o imaginație bogată. I-am spus cum ne-am cunoscut, i-am făcut un curs firesc al vieții. Și i-am spus că într-o zi ne-am dat seama că ne certam foarte des și nu am mai fost fericiți împreună. Așa că am ales să ne despărţim și să rămânem doar prieteni, dar mai ales părinții ei.

A fost greu la început, în primul an. A fost greu și pentru mine. Dacă mergea în Constanța, în vizită la tatăl ei, întreba de ce nu m-am născut și eu acolo ca să locuim toți trei. Sau invers, de ce nu s-a născut tatăl ei în București să locuim aici. Am început să fiu mai fermă și când întreba de ce nu mai sunt soția tatălui ei îi spuneam că nu îl iubesc ca pe un bărbat, ci ca pe un prieten.

I-am spus că niciodată iubita lui tati nu va fi mama ei și iubitul mamei nu va fi tatăl ei. Mama și tata sunt unii singuri. Și acum înțelege. Nu mă simt pregătită să îi spun că nu simt că mai vreau acum copii. Îmi doream foarte mult să adopt”, a mai adăugat ea.

Feli Donose, iubește din nou

Artista a recunoscut că are un nou iubit, după separare de tatăl fiicei sale.

„E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu am trecut de fluturi în stomac. Vezi că ni se potrivește cumva piesa asta, chiar dacă nu e despre el, e scrisă acum doi ani de zile. Iubirea e așezată. E o treabă ca să zicem așa, în care eu mă simt protejată, înțeleasă și mă simt ca atunci cum mă simt când sunt singură.

N-am nicio jenă să mă manifest cum simt. Dacă sunt furioasă pot să spun „Nu vreau, lasă-mă'. Nu contează (n.r. – din ce zonă a țări este iubitul ei). Ideea este că e un om așezat, care pe mine mă ajută și mă mir că mă suportă și chiar îmi puneam întrebarea la un moment dat: „Suntem de jumătate de an împreună și eu nu mă cert cu băiatul ăsta'. Da, prietenele mele care au relații normale și sănătoase zic: „Felicia, asta e o relație normală”, a spus vedeta la o emisiune radio.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni