• PRO TV
  • Elena Udrea, sfâșiată de durere în spatele gratiilor! S-a întâmplat chiar în ziua în care fiica ei a început școala: „Nu pot descrie în cuvinte”

Elena Udrea, sfâșiată de durere în spatele gratiilor! S-a întâmplat chiar în ziua în care fiica ei a început școala: „Nu pot descrie în cuvinte”

Elena Udrea, sfâșiată de durere în spatele gratiilor! S-a întâmplat chiar în ziua în care fiica ei a început școala: „Nu pot descrie în cuvinte”

09 septembrie 2024 a fost o zi foarte importantă pentru mulți părinți și copiii, deoarece a însemnat începutul unui nou an școlar. Dacă unii au pășit pentru prima dată în curtea școlii, alții tocmai s-au reîntâlnit cu prietenii și colegii lor.

Afltă în pușcărie de mai mulți ani, Elena Udrea a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru fiica ei care în acest an a început școala. Chiar dacă ar fi vrut să-i fie aproape micuței, iată că fostul ministru nu a putut face acest lucru, astfel că s-a rezumat la a-i scrie pe Facebook câteva cuvinte.

După cum afirmă chiar ea, Elena Udrea se vedea în această zi importantă de mână cu fiica ei, însă lucrurile pe care le-a făcut și care au dus-o în spatele gratiilor nu i-au dat voie să fie aproape de micuța ei. În schimb, Adrian Alexandrov, partenerul de viață al fostului ministru, s-a pozat alături de Eva Maria.

„Draga mea inimă, astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură. Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea. De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă gândesc la tine mereu, fiecare gând, fiecare rugăciune este pentru tine. Știu că este greu și pentru tine, și pentru mine, dar vreau să știi că sunt cu tine în fiecare pas, în fiecare emoție, în fiecare zâmbet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, lângă tine. Sunt atât de mândră de tine!

Deși viața ne-a pus la încercare, ești puternică, curajoasă și luminoasă, exact așa cum te-am crescut să fii. Nu uita, dragostea mea pentru tine nu cunoaște granițe, nici ziduri și nici distanțe. Într-o zi, vom fi din nou împreună și voi putea să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de dor îmi este de tine. Dar până atunci te rog să știi că te port cu mine în fiecare respirație, în fiecare bătaie a inimii mele. Fii curajoasă, iubita mea, și pășește cu încredere în această nouă lume. Voi fi mereu cu tine, chiar și atunci când nu mă vezi. Te iubesc până la infinit și dincolo de el. Mama ta, mereu aproape de tine”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

În dreptul mesajului, ea a postat și două fotografii cu fetița ei, iar internauții i-au lăsat sute de comentarii și mii de like-uri.

​foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni