• PRO TV
  • Caz șocant în Mureș! Un bărbat și-a răpit fiul minor și i-a spus mamei că îl va ucide. Cum au fost găsiți de către polițiști în pădure

Caz șocant în Mureș! Un bărbat și-a răpit fiul minor și i-a spus mamei că îl va ucide. Cum au fost găsiți de către polițiști în pădure

Caz șocant în Mureș! Un bărbat și-a răpit fiul minor și i-a spus mamei că îl va ucide. Cum au fost găsiți de către polițiști în pădure

Clipe de coșmar pentru o femeie din Mureș! Fostul său partener i-a răpit copilul și a amenințat-o că îl omoară dacă aceasta nu se întoarce la el. Iată cum a fost găsit bărbatul, alături de minor, într-o pădure!

O femeie din Mureș a trăit spaima vieții când fostul său partener i-a răpit copilul, mai exact un băiețel în vârstă de doar 4 ani, și a amenințat-o că dacă nu se întoarce la el îl va ucide pe cel mic.

Speriată, aceasta a sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și mai multe echipaje de intervenție s-au prezentat la fața locului pentru a putea fi evitată tragedia. Autoritățile au aflat de la femeie că fostul ei partener, cu fiul lor, se aflau într-o pădure din localitatea Band și că dacă nu ajungeau la o împăcare în cuplu, minorul avea să fie ucis.

După mai multe căutări, polițiștii l-au găsit pe bărbat în pădurea respectivă, iar negociatorul l-a calmat până când a acceptat să îl elibereze pe băiețel.

Copilul a revenit la mama sa, iar bărbatul a ajuns să fie audiat de polițiști, dus la o unitate medicală specializată și internat la psihiatrie.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni