• PRO TV
  • Bunicul lui Colt Gray, elevul care a ucis 4 persoane la un liceu din Georgia, cere pedeapsa cu moartea pentru tatăl adolescentului. Ce declarații șocante a făcut în instanță

Bunicul lui Colt Gray, elevul care a ucis 4 persoane la un liceu din Georgia, cere pedeapsa cu moartea pentru tatăl adolescentului. Ce declarații șocante a făcut în instanță

Bunicul lui Colt Gray, elevul care a ucis 4 persoane la un liceu din Georgia, cere pedeapsa cu moartea pentru tatăl adolescentului. Ce declarații șocante a făcut în instanță

Bunicul lui Colt Gray, adolescentul care a îngrozit un întreg stat american după ce a ucis doi elevi și doi profesori la un liceu din Georgia, îl consideră vinovat pe fostul său ginere și cere pedeapsa cu moarte pentru acesta.

Bunicul băiatului a declarat în instanță că tatăl „malefic” al lui Colt Gray merită să moară pentru că și-a transformat fiul într-un criminal în serie.

Gallery

​Colin Gray, tatăl adolescentului se confruntă cu patru capete de acuzare de omor prin imprudență și două capete de acuzare de crimă de gradul doi, în contextul în care el este cel care i-a dat fiului său pușca de tip AR-15 folosită în masacrul de la liceul Apalachee din Winder, Georgia.

Fostul socru al lui Gray a declarat că băiatul de 14 ani a fost „determinat de tatăl său să facă ceea ce a făcut”, în timp ce s-a aflat că bunica lui Colt a vizitat școala din Winder cu doar câteva ore înainte de atac pentru a discuta despre comportamentul său.

„Să petreci 11 ani cu acel nenorocit și să-l auzi țipând și urlând în fiecare zi, asta poate afecta pe oricine. (…) Fără îndoială. Înainte de a trece prin asta, a fost un copil bun. Voi predica asta pentru totdeauna”, a declarat Charles Polhamus, în vârstă de 81 de ani, pentru NY Post, scrie Daily Mail.

„Ar trebui să primească pedeapsa cu moartea”, a mai spus acesta despre tatăl lui Colt.

Colin Gray, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat și a apărut vineri în fața instanței. Părinții elevului s-au despărțit în 2022, după ce au fost evacuați din casa lor, iar Colt locuia cu Gray când a avut loc schimbul de focuri.

„Colt trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut, dar vă spun, el a fost împins spre asta”, a mai declarat bunicul adolescentului de 14 ani.

Charles Polhamus a declarat că soția sa, Deborah, a mers la școală cu o zi înainte de împușcături și asta pentru că era îngrijorată de comportamentul lui Colt.

„Aveau niște probleme cu faptul că nu mergea la școală și alte lucruri de genul acesta. Soția mea a mers acolo cu o zi înainte și s-a întâlnit cu profesori”, a spus bărbatul.

Printre victimele lui Colt Gray se numără și o persoană de origine română. Christina Irimie, în vârstă de 53 de ani, este cea de-a patra victimă a lui Gray. Ea era profesoară de matematică. Comunitatea de la Apalachee High School a descris-o drept „o persoană răbdătoare și grijulie cu elevii”. 

Fotografii: Profimedia Images/ Barrow County Sheriffs Office

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni