• PRO TV
  • „Sunteți minunate și semănați foarte bine!” Cum arată mama și sora Cristinei Joia

„Sunteți minunate și semănați foarte bine!” Cum arată mama și sora Cristinei Joia

„Sunteți minunate și semănați foarte bine!” Cum arată mama și sora Cristinei Joia

Cristina Joia, artist și designer de interior, care face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV și-a sărbătorit recent mama. Doamna Elena a îmlinit 71 de ani.

Gallery

​Cristina Joia este foarte mândră de mama ei. Artista i-a adus un omagiu, printr-o fotografie în care apare alături de ea și de sora ei mai mică, în ziua când cea care i-a dat viață a împlinit 71 de ani.

#zi specială #recunoscătoare #clubulfecioarelor a adăugat ea în dreptul imaginii. 

Mii de români i-au apreciat postarea, iar unii au scris mesaje de felicitare: La mulți ani sănătoși mamei!”; „Sunteți minunate !”; „Tineretul,ca tineretul, dar mama, o frumoasă!”; 

Unii au ținut să sublinieze că surorile seamănă foarte bine cu mama lor: „Aveți ochii mamei”; „Sunteți minunate și semănați foarte bine cu mama!”

Cristina Joia a copilărit într-un cartier obișnuit din Slatina. Vedeta PRO TV își amintește că datorită mamei sale a îmbrățișat profesia de designer. „Mama, Elena, era operator pe niște calculatoare cât o cameră de mari, pentru care folosea niște suluri de hârtie, cearșafuri, lungi, perforate pe margine. Mie îmi plăcea la nebunie să mă duc la ea la serviciu, pentru că primeam câte 5-6 metri de hârtie din aia pe care eu desenam. Iar când ajungeam la capăt nu mă opream, ci continuam pe pereți. (râde) La fel făceam și acasă, spre disperarea mamei. Orice prindeam, mâzgăleam”, a povestit ea într-un interviu pentru life.ro

De la mama ei a moștenit și atenția pentru detalii: „În perioada comunistă, mama era nevoită să creeze tot felul de hăinuțe pentru noi, fiindcă nu se găseau în magazine. Și îmi făcea un Mickey Mouse, cusut cu 30-40 de gheme cu nuanțe, pentru nas, umbre pentru obraz, pentru urechi, ochii, luminița din ochi și așa mai departe...”, a menționat ea potrivit sursei. 

Un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, care aduce magia în sufletele oamenilor, va începe de miercuri, 11 septembrie 2024, de la 21:30 pe PRO TV și VOYO. 

Sursă foto: Instagram/ Cristina Joia

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni