• PRO TV
  • Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși intrând în apartamentul în care au locuit împreună, după ore bune petrecute la o cafenea

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși intrând în apartamentul în care au locuit împreună, după ore bune petrecute la o cafenea

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși intrând în apartamentul în care au locuit împreună, după ore bune petrecute la o cafenea

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au anunțat că divorțează, în urmă cu o lună, după o relație care a durat 11 ani. Cei doi nu au mai făcut nicio declarație vis-a-vis de acest subiect, însă au postat mai multe mesaje cu subînțeles.

 

Gallery

Deși nu au spus care au fost motivele care au dus la despărțire, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au menționat că prioritatea lor numărul unu rămâne fiica pe care o au împreună, ea fiind cea mai importantă, înainte de orice.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost surprinși împreună

Recent, Cancan i-a surprins pe cei doi foști soți împreună, în timp ce se plimbau prin oraș. Aceștia păreau liniștiți și relaxați, semn că lucrurile între ei s-au terminat, într-adevăr, pe cale amiabilă.

Citește și:

​Cei doi au fost surprinși, după ce au petrecut câteva ore, la o cafenea din cartierul Părimăverii, urmând ca amândoi să intre în locuința în care au locuit împreună, până de curând.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu au vorbit despre imaginile apărute

Așa cum au decis, cei doi vor să își țină viața personală departe de ochii celor curioși, motiv pentru care, nu au discutat despre imaginile în care au fost surprinși împreună.

În mediul online, Gina Chirilă a continuat să fie la fel de discretă ca până acum, postând, la scurt timp după aceea, o imagine cu ea, în care apare machiată simplu, alături de mesajul „Less is more” (n.r. mai puțin este mai mult).

Citește și:

​Cu toate că nu vorbesc despre separare, cert este că fanii Ginei Chirilă se bucură din pricina divorțului, considerând că Bogdan Vlădău nu o merită, mai ales din cauza faptului că, în trecut, a înșelat-o.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni