• PRO TV
  • Irinel Columbeanu se teme pentru siguranța fiicei sale, din cauza atacurilor sângeroase în școlile din SUA! Ce a spus fostul milionar de la Izvorani: „Sunt îngrijorat”

Irinel Columbeanu se teme pentru siguranța fiicei sale, din cauza atacurilor sângeroase în școlile din SUA! Ce a spus fostul milionar de la Izvorani: „Sunt îngrijorat”

Irinel Columbeanu se teme pentru siguranța fiicei sale, din cauza atacurilor sângeroase în școlile din SUA! Ce a spus fostul milionar de la Izvorani: „Sunt îngrijorat”

Atacul recent din Statele Unite ale Americii, în urma căruia o profesoară româncă și-a pierdut viața, l-a dat peste cap și pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani este îngrijorat pentru siguranța fiicei sale, care merge la cursuri într-o școală din SUA.

Gallery

​Irina Columbeanu, fiica fostului om de afaceri, este stabilită în SUA de mai mulți ani, alături de mama sa și partenerul ei, Mr. Pink. Adolescenta se duce la școală, iar din cauza faptului că au loc tot mai multe atentate, tatăl ei este foarte îngrijorat și afectat. De curând, o profesoară româncă și-a pierdut viața într-o școală unde a avut loc un atac armat, atacatorul fiind unul dintre elevi.

Irinel Columbeanu a mărturisit că de fiecare dată când aude despre astfel de tragedii se gândește instant la fiica lui, însă se liniștește la gândul că școala unde învață adolescenta este una sigură.

„M-a îngrijorat când am auzit ce s-a întâmplat. Din păcate, e un fenomen inerent, câtă vreme armele sunt permise, sunt la liber. Altfel, nu are de ce să îmi fie frică. Irinuca e o fată pașnică, nu se încurcă ea cu arme de foc.

Este foarte atentă, foarte pașnică, dar sunt îngrijorat când văd că astfel de atacuri sunt comise de tot mai mulți minori. Este trist. Îți dai seama că este îngrozitor, dar Irinuca nu e în pericol. E safe. La școala ei nu au fost astfel de cazuri. Probabil în alte state din SUA, da, se întâmplă. Oricum, este, într-adevăr, îngrozitor”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.ro.

Pe 5 septembrie 2024 a avut loc un atac sângeros într-o școală din Georgia, SUA, în urma căruia Christine Irimie, profesoară de matematică de origine română, și-a pierdut viața. Femeia și-a folosit corpul drept zid pentru a-și apăra elevii în fața adolescentului înarmat.

Doi profesori și doi elevi au murit în urma tragediei.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni