• PRO TV
  • E doliu în România! Elena, o mămică virală pe TikTok, și-a pierdut fetița de doar 10 luni într-un accident de mașină. Primele declarații: „E prea dureros!”

E doliu în România! Elena, o mămică virală pe TikTok, și-a pierdut fetița de doar 10 luni într-un accident de mașină. Primele declarații: „E prea dureros!”

E doliu în România! Elena, o mămică virală pe TikTok, și-a pierdut fetița de doar 10 luni într-un accident de mașină. Primele declarații: „E prea dureros!”

Elena, o mămică cu sute de vizualizări pe TikTok, trece prin cele mai grele momente din viața ei, după ce fiica sa în vârstă de doar 10 luni s-a stins din viață.

Comunitatea românească de pe TikTok este în doliu, după ce Elena, o mămică virală, a dezvăluit fanilor săi că trece printr-o tragedie. Fiica acesteia, în vârstă de doar 10 luni, s-a stins din viață subit, în urma unui accident de mașină. 

Deși femeia a primit sute de mesaje cu privire la incidentul tragic, aceasta și-a găsit puterea să vorbească despre fiica sa abia după o săptămână. Elena le-a cerut fanilor să nu îi mai scrie, deoarece durerea pe care o simte este mult prea mare și nu poate face față tuturor comentariilor.

"Îmi e greu să fac clipul ăsta, dar până la urmă trebuie să îl fac. Nu o să plâng aici, că nu e cazul. Sunt împreună cu soțul meu acum și aș vrea să lămuresc puțin situația fetiței. Nu știu cum au ajuns informațiile astea la voi, dar oricum nu mai contează. Am pierdut-o acum o săptămână și ceva și îmi doresc să nu mai scrieți. Mi-a luat-o telefonul razna. E greu să văd toate mesajele alea și îmi e greu să mai văd toate mesajele alea. (...) A fost un accident de mașină și cam asta e tot ce trebuie să știți. Momentan nu pot să povestesc prea multe pentru că e prea dureros și nu vreau să mă întorc înapoi de unde am plecat. Avem doar nevoie de liniște, totul e un haos. Avem nevoie să ne liniștim puțin.(...) Suntem blocați, pierduți, dar sperăm că trece.", a spus Elena, mămica fetiței.

Astfel, momentan mămica îndurerată nu dorește să ofere detalii despre tragicul accident, însă le-a promis urmăritorilor săi că va reveni cu detalii atunci când va putea.

Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni