• PRO TV
  • Culiță Sterp a fost jefuit, în plină zi, chiar în fața hotelului în care era cazat. Artistul a sunat imediat la 112: „Doar un minut”

Culiță Sterp a fost jefuit, în plină zi, chiar în fața hotelului în care era cazat. Artistul a sunat imediat la 112: „Doar un minut”

Culiță Sterp a fost jefuit, în plină zi, chiar în fața hotelului în care era cazat. Artistul a sunat imediat la 112: „Doar un minut”

Culiță Sterp a fost jefuit, chiar în fața cazării, după ce s-a întors de la un eveniment. Totul s-a întâmplat în doar câteva secunde, iar momentul a fost surprins pe camerele de luat vederi.

Gallery

Recent, Culiță Sterp a trecut printr-un moment neplăcut, fiind, din nou, jefuit. Acestuia și trupei sale li s-au furat două bagaje, chiar din fața porții unității de cazare. Unul dintre membrii formației a reușit să îl prindă pe făptaș, după mai bine de o oră.

Culiță Sterp a fost jefuit

Ghinioanele s-au ținut lanț de Culiță Sterp, încă de la începutul anului și, recent, artistul a trecut printr-un alt moment neplăcut. După ce a ajuns de la un eveniment, în timp ce trupa lui ducea bagajele la cazare, o dubă a oprit în fața porții, iar hoții, profitând de faptul că două bagaje fuseseră lăsate la poartă, le-au luat.  

După ce au sunat la poliție, unul dintre membrii formației a plecat în căutarea vinovaților, prin împrejurimi. Acesta i-a identificat, după câteva minute și a recuperat bagajele furate.

Citește și:

„Haideți să vă povestesc cum ni s-au furat două bagaje, din Cluj Napoca, chiar din fața cazării! S-au dat jos băieții cu bagajele, când am ajuns de la cealaltă cântare, de la Suceava. Aveau vreo cinci, șase bagaje, nu le puteau lua pe toate în mână. Au lăsat două chiar în fața cazării, doar un minut, până au intrat cu celelalte înăuntru.

A venit un domn cu o dubă, le-a luat din mers, parcă nici nu a oprit mașina. Le-a luat și a plecat și ce credeți? Am sunat la poliție. S-a dus Vlad, să îl caute prin cartier (n.r. unul dintre membrii formației), după o oră jumate. L-a căutat 20 de minute și l-a găsit Vlad, în trafic. Nu l-am mai dat la poliție. Ne-am retras plângerea”, a povestit Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

Culiță Sterp a rămas fără sute de mii de euro, după ce i-a fost furat seiful

În urmă cu mai bine de doi ani, Culiță Sterp anunța că cineva i-a furat din casă seiful în care ținea o parte din banii pe care îi făcea din cântări, fiind vorba de suma de 200.000 de euro. După câteva săptămâni, acesta a aflat că vinovații au fost chiar unele dintre persoanele apropiate, pe care le adusese în casa lui.

Citește și:

​În cadrul unui podcast, Culiță a mărturisit că regretă faptul că a avut încredere în persoanele care nu ar fi trebuit, deoarece, din cauza lor, a pierdut o sumă de bani importantă, pentru care a muncit din greu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni