• PRO TV
  • Iubita lui Babasha, gest neașteptat în timpul unui concert. Cum a fost filmată Mălina și care a fost reacția mamei artistului: „Uite cum îmi iubești băiatul!”

Iubita lui Babasha, gest neașteptat în timpul unui concert. Cum a fost filmată Mălina și care a fost reacția mamei artistului: „Uite cum îmi iubești băiatul!”

Iubita lui Babasha, gest neașteptat în timpul unui concert. Cum a fost filmată Mălina și care a fost reacția mamei artistului: „Uite cum îmi iubești băiatul!”

Un videoclip din timpul unui concert susținut de Babasha face înconjurul internetului! Iubita artistului, Mălina, a făcut un gest care i-a uimit pe toți, mai ales pe mama cântărețului!

Gallery

Babasha a devenit foarte cunoscut în România după ce a fost huiduit în timpul concertului Coldplay, el fiind invitat de către Chris Martin pe scena Arenei Naționale din București. În prezent, cântărețul de manele are o mulțime de fani, este invitat la tot felul de evenimente și susține concerte peste tot în țară.

Recent, Babasha a apărut într-o filmare care a adunat, în scurt timp, milioane de vizualizări și aprecieri. Iubita acestuia, care se afla în fața scenei, s-a apropiat de cântăreț și l-a legat la șireturi, gest care i-a impresionat atât pe fani, cât și pe mama acestuia, Carmen de la Roma.

„Mălina mea, să fii binecuvântată! Uite cum îmi iubești băiatul!”, a fost mesajul transmis de Carmen de la Roma.

„Te iubesc cel mai mult! Mulțumesc eu pentru băiatul pe care l-ai crescut așa frumos.”, a fost răspunsul Mălinei.

Ce a simțit Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Nu mă așteptam”

Tânărul de 22 de ani, care a fost invitat de trupa britanică să cânte pe Arena Națională și a fost huiduit în prima seară de concert, a dezvăluit ce reacție a avut Chris Martin și cum l-a încuraj în cea de-a doua seara.

„S-a făcut un after după aia, adică ne-am strâns mai mulți oameni într-un loc și socializam, nu era gen vreo petrecere. Nu am putut să stau foarte mult cu el, pentru că toată lumea a sărit pe el, dar am vrut doar să stau puțin lângă și să-i văd reacția vizavi de mine. El era foarte liniștit pentru că începuse să înțeleagă probabil, să își facă o idee despre ceea ce s-a întâmplat și a vrut doar să mă încurajeze”, și-a amintit Babasha.

Foto: TikTok, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni