• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 9 - 15 septembrie 2024. Vărsătorii au evenimente plăcute în sfera sentimentală, Gemenii se redresează în plan financiar

Horoscop săptămâna 9 - 15 septembrie 2024. Vărsătorii au evenimente plăcute în sfera sentimentală, Gemenii se redresează în plan financiar

Horoscop săptămâna 9 - 15 septembrie 2024. Vărsătorii au evenimente plăcute în sfera sentimentală, Gemenii se redresează în plan financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 9 - 15 septembrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Marte, guvernatorul tău, și Mercur, planeta comunicării, își unesc forțele și vei găsi soluții de organizare în planul domestic, pentru a avea timp mai mult petrecut în cuplu.
În weekend se formează un aspect armonios înte cei doi benefici Venus și Jupiter, care aduc oportunități în planul relațional, împăcări sau intrarea într-o relație nouă.
Bani – Discuții despre bani pot avea loc vineri, când este posibil să primești o ofertă de activitate extraprofesională. De asemenea, te reorganizezi mult mai bine cu banii.
Muncă- Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, pe 9 septembrie, în zodia Fecioară, pe sectorul muncii, unde va aduce, în perioada următoare, organizare la locul de muncă. Vei avea o gândire clară, analitică și vei rezolva o serie de chestiuni profestionale, care necesită atenție.

Horoscop Taur săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Sfera sentimentală primește intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 9 septembrie, în zodia Fecioară. Poți iniția, în perioada următoare, dialoguri în care să lămurești chestiuni, care țin de relație. De asemenea, îți poți analiza sentimentele, să-ți dai seama, care este direcția spre care ai vrea să mergi.
Bani – Sunt șanse ca în perioada următoare să-ți consolodezi situația financiară, să primești o ofertă prin intermediul prietenilor, care să-ți aducă sume suplimentare de bani.
Muncă- Spre finalul săptămânii este posibil să reflectezi la direcția profesională și în urma unor dialoguri cu persoane cu o persoană cu mai multă experiență să iei o decizie care să te pună mai mult în valoare. Venus, guvernatoarea ta, primește raze benefice de la Jupiter, semn că deciziile pe care le vei lua, în perioada următoare, vor aduce beneficii însemnate în planul financiar.

Horoscop Gemeni săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Sectorul vieții de familie primește tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, din 9 septembrie, semn că urmează o perioadă în care-ți reorganizezi treburile casnice și cauți să găsești soluții la o chestiune locativă, analizezi și încerci să obții soluții de finanțare pentru o renovare.
Pe de altă parte, aspectul armonios format între Venus din casa iubirii și Jupiter din zodia ta poate schimba situația în planul sentimental și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singur. Sunt șanse mari să intri într-o relație pe termen lung sau să-ți îmbunătățești relația actuală.
Bani – Spre finalul săptămânii, tranzitul Lunii prin zodia Capricorn aduce discuții despre accesarea unui credit, returnarea unei datorii, dar și preocupări pentru mărirea veniturilor. Dacă au existat cheltuieli mai mari, vei reuși totuși să te redresezi.
Muncă- Săptămâna se anunță liniștită la serviciu. Doar ziua de vineri s-ar putea să fie mai intensă, cu provocări, dar nu apare ceva peste care nu poți trece sau să-ți producă stres și suprasolicitare.

Horoscop Rac săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Dacă ești singur este posibil să ai parte de evenimente neașteptate în weekend, când Venus, micul benefic, și Jupiter formează un aspect armonios și revine cineva din trecut cu care ai vrea să începi o relație. Mai poate fi varianta în care să te vindeci după o dezamăgire și să fii pregătit de planuri de viitor.
Bani – Spre finalul săptămânii apar evenimente neașteptate în planul financiar și va fi nevoie să-ți reorganizezi situația. Bani pot veni și din alte surse, cum ar fi de la părinți sau de la cineva din familie.
Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, pe 9 septembrie, în sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, interacționării cu ceilalți, învățării și transmiterii informațiilor. În următoarea perioadă vei fi foarte activ în sarcinile de serviciu, să reorganizezi munca, să faci planuri, strategii, să înveți lucruri noi, să comunici mai eficient, astfel încât să ai rezultate bune.

Horoscop Leu săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Contextul astrologic al finalulului de săptămână îți pregătește surprize în sfera relațională și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singur și deschis unei relații noi. Vor avea grijă cei doi benefici Venus și Jupiter să-ți scoată în cale persoane cu care să fii tentat să începi o relație. Dacă te afli deja într-o relație, lucrurile se pot îmbunătăți, să faci planuri de viitor.
Bani – Sectorul financiar primește, din 9 septembrie, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, și urmează o perioadă în care vei încerca să-ți organizezi mult mai bine cheltuielile, astfel încât să poți pune ceva și deoparte. De asemenea, ai putea să porți niște negocieri, să discuți și să închei contracte noi.
Muncă- Spre finalul săptămânii, tranzitul Lunii prin zodia Capricorn aduce multă responsabilitate la serviciu și reorganizare pentru a îmbunătăți fluxul sarcinilor și a avea un randament intelectual ridicat. Ești invitat să te pui mai mult în valoare și să comunici eficient pentru rezolvarea diverselor situații care apar.

Horoscop Fecioara săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- În weekend ai parte de surprize în planul romantic, iar facă faci parte dintr-un cuplu vei știi să rezolvi o situație care ți se părea complicată. Venus și Jupiter, cei doi benefici, își unesc forțele și aduc oportunități în dragoste, noi începuturi.
Bani – Săptămâna aceasta s-ar putea să cheltui mai mult decât să încasezi bani, așa că ai grijă cum gestionezi resursele financiare!
Muncă- Cu Mercur în tranzit, din 9 septembrie, în zodia ta, vei avea un aliat în toate formele de comunicare, pregătirea unor planuri, atenție la detalii, gândire clară. De asemenea, vei avea curaj, determinare în urmărirea obiectivelor datorită unui aspect care se formează între Mercur, guvernatorul tău și Marte, planeta acțiunii. Spre finalul săptămânii, ai grijă la dialogul cu superiorii, pentru că ește posibil să apară tensiuni din cauza unor viziuni diferite!

Horoscop Balanță săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Din 9 septembrie, Mercur, planetea comunicării, tranzitează zodia Fecioară, respectiv casa subconștientului, izolării și trecutului și este posibil să te ajute introspecția și meditația să-ți structurezi gândurile, să analizezi situații din trecut, cu scopul să îndrepți, să-ți îmbunătățești viata sentimentală.
Bani – Posibil în weekend să planifici sau să primești o invitație de a mai pleca într-un minisejur și ai nevoie să faci un plan financiar.
Muncă- Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, aduc în prima parte a săptămânii energie, idei, determinare și acțiune. Cei doi benefici Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, prima în tranzit prin casa personalității și al doilea prin sectorul schimburilor de experiență te vor ajuta să te pui mai mult în valoare și aduc șanse pe care astrele îț recomandă să le folosești.

Horoscop Scorpion săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste – La finalul săptămânii, Venus și Jupiter, cei doi benefici, aduc armonie și reconectare cu partenerul sau oportunități în sfera sentimentală, dacă ești singur.
Bani – Posibil la finalul săptămânii să porți niște negocieri, să încerci să administrezi mai bine niște bani pe care îi deții cu partenerul. Atenție la speculații și artificii financiare, să nu ai pierderi!
Muncă- Demersurile tale profesionale primesc în acestă săptămână un impuls de la Marte, guvernatorul tău, dar și de la intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 9 septembrie, în sectorul perfecționării profesionale. Ai ocazia să-ți îmbunătățești abilitățile, să-ți stabilești obiective noi profesionale.

Horoscop Săgetător săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa relațiilor, formează în weekend un aspect armonios cu Venus, micul benefic, așa că este posibil să te reconectezi cu partenerul sau să fii dispus să începi o relație nouă dacă ești singur. Oportunități vin spre tine oricare ar fi situația, așa că profită de ele!
Bani – La finalul săptămânii se activează casa financiară și este posibil să rezolvi o chestiune, care te frământă de o perioadă mai mare de timp. Dacă ți-ai învățat lecțiile și ți-ai schimbat obiceiurile financiare, ai o abordare responsabilă, lucrurile vor intra într-un normal, în scurt timp.
Muncă- Cu Mercur, planeta comunicării, din 9 septembrie, în sfera carierei și aspirațiilor profesionale, urmează o perioadă de reorganizare a activităților profesionale. Apar oferte, propuneri de preluare a unei funcții, responsabilități, proiecte. Un dialog cu o persoană cu mai multă experiență ar putea să-ți schimbe orizonturile și să vezi un anumite context dintr-o altă perspectivă.

Horoscop Capricorn săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Comunicarea cu partenerul se îmbunătățește și simți că puteți trece la nivelul următor al relației.
Bani – În weekend apar preocupări de natură financiară, evenimente neașteptate sau cheltuieli pe care nu le luasei în calcul în planurile tale.
Muncă- La serviciu, îți poți consolida poziția, să faci progrese într-un proiect, să susții o lucrare, un interviu și să te pui mai mult în valoare. Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 9 septembrie, în sectorul pregătirii profesionale și schimburilor de experineță te ajută în explorarea unor domenii de interes pentru tine. Vei acumula mult mai ușor informație și cunoștințe în perioada următoare. Pe de altă parte, Venus și Jupiter își unesc forțele și te ajută să creezi conexiuni cu persoane, care te vor ajuta în demersurile tale profesionale.

Horoscop Vărsător săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Venus și Jupiter formează un aspect armonios și anunță evenimente plăcute în sfera sentimentală, în relația cu partenerul. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile romantice.
Bani – Intrarea lui Mercur, din 9 septembrie, pe sectorul intereselor financiare, te ajută să te organizezi mult mai bine. Mai mult de atât, vei reuși să strângi niște bani, în perioada următoare, să reduci niște cheltuieli. Contextul astral este favorabil pentru a-ți pune mai mult în valoare calitățile și a obține sume suplimentare de bani dintr-o activitate, care a pornit ca o pasiune.
Muncă- Axa muncii este solicitată la finalul săptămânii, când este posibil să fie nevoie să treci peste niște provocări, blocaje și situații, care te vor duce într-o direcție cu totul alta decât până acum. S-ar putea să iei și niște decizii de a schimba o activitate profesională și pentru acest lucru îți pregătești un plan.

Horoscop Pești săptămâna 9 - 15 septembrie 2024

Dragoste- Intrarea lui Mercur, din 9 septembrie, în sectorul relațiilor, vine să aducă comunicare eficientă, claritate și negocieri în raport cu partenerul. Este o perioadă favorabilă să clarifici anumite aspecte, iar unele probleme își pot găsi rezolvarea.
Bani – Venus și Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un aspect armonios în weekend și aduc oportunități de încasare a unor sume de bani prin partener sau de la cineva din familie, bani pe care s-ar putea să îi investiți în casă, să reamenajați un spațiu.
Muncă- Mercur în casa parteneriatelor profesionale, din 9 septembrie, dinamizează și înțelegerile și semnarea unor contracte, așa că urmează o perioadă în care ar trebui să profiți de propunerile care vin spre tine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni