• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 septembrie 2024. Taurii își revizuiesc relația sentimentală, Fecioarele negociază un contract în favoarea lor

Horoscop zilnic 9 septembrie 2024. Taurii își revizuiesc relația sentimentală, Fecioarele negociază un contract în favoarea lor

Horoscop zilnic 9 septembrie 2024. Taurii își revizuiesc relația sentimentală, Fecioarele negociază un contract în favoarea lor

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 9 septembrie 2024.

Berbec

Mercur, planeta comunicării, îți traversează, de astăzi, sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, relațiilor cu colegii, colaboratorilor și sănătății. Prin urmare, vei avea o perioadă caracterizată de gândire analitică, organizare și atenție la detalii în aceste domenii.

Taur

Cu Mercur în tranzit, de astăzi, prin zodia Fecioară, pe sectorul iubirii, romantismului, creativității, copiilor urmează o perioadă în care-ți vei analiza sentimentele, relația sentimentală, relațiile cu copiii, dar și cum poți îmbunătăți un proiect în care-ți pui în valoare creativitatea.

Gemeni

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Fecioară, respectiv sfera familiei, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții și originilor și te interesează să pui la punct anumite chestiuni locative sau să clarifici o situație în relația cu părinții/rudele.

Rac

Sfera comunicării, învățării, negocierilor și interacționării cu ceilalți primește tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Fecioară. Așadar, urmează o perioadă de analiză, organizare eficientă pe toate planurile, concentrare bună și gândire analitică, dar și atenție la detalii.

Leu

Cu Mercur, planeta comunicării, de astăzi în tranzit prin zodia Fecioară, pe casa banilor și bunurilor, urmează o perioadă de căutare a unor soluții de suplimentare, negocieri, și o administrare mai bună a sumelor pe care le deții.

Fecioară

Cu Mercur în zodia ta, de astăzi, vei avea o comunicare clară, concisă, atentă la detalii. Vei putea face planuri și organiza, mai ales că acum știi ce anume îți dorești. De asemenea, poți negocia în favoarea ta un contract sau să clarifici anumite chestiuni în sfera relațională.

Balanță

Cu Mercur în tranzit, de astăzi, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției, trecutului, s-ar putea să analizezi situația pe mai multe planuri, să încerci să-ți structurezi gândurile, să vezi mai clar anumite situații.

Scorpion

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, de astăzi, casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor și aduce dialoguri, preocupare pentru implementarea unor idei, strategii. Se asemenea, se poate lărgi cercul de prieteni, să se discute pe diverse teme, care pot deveni subiectul unor proiecte viitoare.

Săgetător

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, de astăzi, sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și aduce oferte, propuneri, discuții legate de proiectele profesionale viitoare. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă organizării, atenției la detalii, privind clarificarea unor obiective.

Capricorn

Începând de astăzi, Mercur activează casa călătoriilor, cunoașterii, perfecționării profesionale, studiilor și lărgirii orizonturilor și te ajută să te concentrezi pe obiectivele tale. De asemenea, ai șansa să explorezi domenii de interes pentru tine, să te dezvolți și crești din punct de vedere personal.

Vărsător

Sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse, relațiile profunde, intime este activat de intrarea lui Mercur în zodia Fecioară. Urmează o perioadă cu analize, organizare financiară, dar și clarificare a unor aspecte în relație.

Pești

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioară, de astăzi, se activează sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, au loc dialoguri, dezbateri, negocieri, înțelegeri, semnări de contracte în aceste domenii. Comunicarea și interacționarea cu ceilalți este clară și se pot rezolva multe situații prin sinceritate și deschidere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni