• PRO TV
  • Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează! Mesajul postat de fiica lui Florin Salam: „Cea mai bună decizie”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează! Mesajul postat de fiica lui Florin Salam: „Cea mai bună decizie”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează! Mesajul postat de fiica lui Florin Salam: „Cea mai bună decizie”

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a anunțat că s-a împăcat cu tatăl copilului său, Cătălin Vișănescu! Vestea vine la scurt timp după ce artista a spus că are de gând să divorțeze.

Gallery

​Betty Salam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată grație tatălui ei, celebrul Florin Salam. La fel de talentată precum el, Betty și-a construit o adevărată carieră în industria muzicală românească, iar astăzi piesele ai au milioane de vizualizări. 

În ultima perioadă, fiica lui Florin Salam a fost în atenția publicului larg deoarece a anunțat că are de gând să divorțeze de tatăl copilului său, Cătălin Vișănescu. La acea vreme, se specula inclusiv faptul că Betty ar fi „fugit în lume” cu un alt manelist, Iuly Neamțu. Vedeta a pus capăt zvonurilor și a explicat că nu există o a treia persoană în căsnicia sa și că separarea a venit din cauza neînțelegerilor.

Betty Salam s-a împăcat cu soțul ei

În urmă cu doar câteva zile, Betty Salam a făcut un nou anunț care i-a surprins pe fani: s-a împăcat cu Cătălin Vișănescu. 

@betty.salam Da ma da!! @cata.visanescu #fyp #bettysalam #tiktok ♬ sunet original - Betty Salam

„Uneori, chiar e cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată, însă mulți n-au fost de acord. Unde există dragoste, nu se încheie niciodată cred eu”, a scris pe Tik Tok fiica cea mare a lui Florin Salam.

Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost în atenția publică și din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Bărbatul este mai mare decât fiica lui Salam cu 11 ani și s-au cunoscut când ea avea doar 15 ani:

„Diferența de vârstă este de 11 ani între noi. Ne-am cunoscut printr-o prietenă foarte bună, eram cu muzica atunci, Georgiana mă machia. Trebuia să merg la o emisiune seara, prin chestia asta… a fost destinul acolo. Au fost niște chestii foarte ciudate, eu trebuia să fiu machiată de o altă fată. Cătălin se uita la televizor și m-a văzut pe mine la televizor și i-a spus mamei lui «Ea o să fie nevasta mea». Eu aveam 15 ani, el avea 24-25. Asta a fost înainte ca noi să ne cunoaștem”, spunea Betty Salam în trecut. 

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni