• PRO TV
  • Jennifer Lopez, mai tristă ca niciodată. Vedeta de-abia a putut schița un zâmbet la un eveniment monden

Jennifer Lopez, mai tristă ca niciodată. Vedeta de-abia a putut schița un zâmbet la un eveniment monden

Jennifer Lopez, mai tristă ca niciodată. Vedeta de-abia a putut schița un zâmbet la un eveniment monden

În urmă cu doi ani era în culmea fericirii, pentru că și-a reîntâlnit “dragostea vieții”, Ben Affleck. Acum însă, Jennifer Lopez trece printr-un divorț dureros, iar apropiații ei susțin că se simte “umilită” de felul în care au evoluat lucrurile.

Însă viața merge înainte și, cum diva latino și-a pus întotdeauna cariera pe primul loc, acum trebuie să braveze în public. J Lo se află în plină promovare a noului ei film, "Unstoppable", produs chiar de Ben Affleck. Însă, cum era de așteptat, acesta nu a fost prezent la marea premieră.

După un look super hot la premiera "Unstoppable", Jennifer Lopez a avut o apariție diafană la o petrecere mondenă organizată în cadrul festivalului. Artista a bifat un look perfect într-o rochie vaporoasă nude.

Însă nu se poate să nu se observe că J Lo apare abătută în majoritatea imaginilor - vedeta de-abia poate schița un zâmbet pentru fotografi.
Deși traversează sfârșitul celei de-a patra căsnicii, o sursă a declarat pentru DailyMail.com că vedeta a fost încântată să „meargă la Festivalul de Film de la Toronto pentru a promova acest film, deoarece "Unstoppable" înseamnă foarte mult pentru ea, vrea să îl susțină.”

Gallery

„Este o poveste de viață adevărată, foarte inspirațională, și este mândră să facă parte din ea. Pentru ea, rolul din acest film a fost un punct de cotitură. Filmul a atras multă atenție și Jennifer își dorește ca el să aibă cel mai mare succes posibil. Este foarte profesionistă și muncește întotdeauna din greu pentru a oferi filmelor sale cele mai bune șanse”, a spus sursa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni