• PRO TV
  • Un actor român îl face praf pe Keanu Reeves: “E slab în meseria lui, nu face nimic de fapt”

Un actor român îl face praf pe Keanu Reeves: “E slab în meseria lui, nu face nimic de fapt”

Un actor român îl face praf pe Keanu Reeves: “E slab în meseria lui, nu face nimic de fapt”

Keanu Reeves, cunoscut pentru rolurile sale emblematice din filme precum River’s Edge, My Own Private Idaho, Matrix și John Wick, nu este deloc apreciat de actorul român Șerban Pavlu.

Gallery

​Invitat la podcastul „Vorbitorincii”, Pavlu a vorbit despre diferența dintre un actor cu adevărat talentat și unul care este pur și simplu un star, nominalizându-l pe Reeves ca un exemplu de actor popular, dar cu puține abilități actoricești.

Șerban Pavlu, renumit pentru rolurile sale din serialul „Umbre” și alte producții, a subliniat că, deși Keanu Reeves este extrem de cunoscut, nu impresionează prin interpretările sale.

Pavlu a continuat să critice, arătând cum Reeves este frecvent criticat de profesori de actorie și experți, dar reușește totuși să se mențină în atenția publicului:

„În general, spui actor de succes când te gândești la un actor care își pune amprenta în meseria lui, pentru că altfel, poți să fii un soldat, un slujitor al meseriei… Există vocație, talent, sunt oameni care au haz sau au voce frumoasă sau se mișcă bine. Eu cred că un actor bun, un actor de succes, e unul care câștigă bani. Cine poate să îți infirme teoria asta?

Există tot felul de topuri din astea în care actorii superstaruri sunt desființați de niște profesori de actorie și reacția inevitabilă, probabil că și a noastră ar fi tot asta: Uite, mă, l-a apucat și pe ăla, n-are 3 lei în portofel și îl desființează el pe Keanu Reeves!, care poate nu joacă bine, dar cui îi pasă?Keanu Reeves e dat frecvent exemplu ca actor slab… El e un actor prost!

E mereu la fel, face același lucru, are un mod de a prelucra care este foarte caraghios dacă stai să te uiți la ce face el, nu face nimic de fapt. El e un star". 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni