• PRO TV
  • Cel mai sexy bărbat din lume, de nerecunoscut în noul film Minecraft. “Aquaman” Momoa și-a “oripilat” fanele cu breton și părul blond

Cel mai sexy bărbat din lume, de nerecunoscut în noul film Minecraft. “Aquaman” Momoa și-a “oripilat” fanele cu breton și părul blond

Cel mai sexy bărbat din lume, de nerecunoscut în noul film Minecraft. “Aquaman” Momoa și-a “oripilat” fanele cu breton și părul blond

Are 1,93 m, cântărește peste 100 kg și are un look rebel după care sunt topite milioane de femei din întreaga lume. Rolul din Aquaman l-a transformat pe Jason Momoa într-un adevărat sex simbol, chiar dacă nu este actorul tipic de la Hollywood, ultra-îngrijit și îmbrăcat la 4 ace.

Dimpotrivă, Momoa apare adesea cu unghiile murdare de ulei de motor (sperăm că e doar atât!), haine „rupte” sau pătate și părul nu întotdeauna proaspăt spălat. Dar asta e… farmecul lui ?
Totuși, look-ul pe care actorul îl afișează în noul film A Minecraft Movie le-a surprins pe fanele actorului, care s-au amuzat teribil. “Marele” Momoa apare cu breton, blond și cu haine roz. Pare mai degrabă că joacă în filmul Barbie!

Imaginile sunt surprinse din trailerul lansat de curând. Filmul îi are în rolurile principale pe Jason Momoa, Danielle Brooks și Jack Black. Pe măsură ce pornesc într-o aventură magică, ei întâlnesc mai multe personaje din Minecraft, cum ar fi oi care behăie, piglini malefici și un tip aleatoriu pe nume Steve (Black).

Gallery

​„Orice îți poți imagina aici, poți crea,” spune Black în clip, în timp ce „The Magical Mystery Tour” de la The Beatles răsună pe fundal.

Personajul lui Momoa, Garrett „Omul Gunoaielor” Garrison, și cei trei prieteni inadaptați ai săi „se luptă cu probleme obișnuite când, deodată, sunt trași printr-un portal misterios în Overworld: un tărâm cubic și bizar care prosperă pe imaginație,” se arată într-un sinopsis oficial al filmului.

Pentru a ajunge acasă, aventura lor îi provoacă „să fie îndrăzneți și să se reconecteze cu calitățile care îi fac unici... aceleași abilități de care au nevoie pentru a prospera în lumea reală”, relatează CNN.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni