• PRO TV
  • Rihanna, apariția “chinuită”, într-o rochie în care a trebuit să își susțină în permanență decolteul! Cum au surprins-o paparazzii

Rihanna, apariția “chinuită”, într-o rochie în care a trebuit să își susțină în permanență decolteul! Cum au surprins-o paparazzii

Rihanna, apariția “chinuită”, într-o rochie în care a trebuit să își susțină în permanență decolteul! Cum au surprins-o paparazzii

Rihanna a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la New York. Cântăreața și-a făcut apariția într-o rochie îndrăzneață, care părea însă extrem de incomodă. aparazii au urmărit-o la fiecare pas, iar vedeta, de teamă să nu fie victima unui accident vestimentar, și-a ținut în permanență decolteul sub... observație :)

Rihanna a fost principala atracție din public la prezentarea noii colecții Alaïa, din cadrul New York Fashion Week. Artista și-a făcut apariția într-o rochie a brandului Alaïa, transparentă și cu un decolteu uriaș, care părea gata să… “explodeze” în orice moment. Din fericire, ținuta nu i-a jucat feste.

Vedeta a fost ajutată de o adevărată armată de oameni să își mențină look-ul pe parcursul evenimentului.

Ulterior, Rihanna și-a mai făcut apariția și la alte show-uri din cadrul New York Fashion Week, însă a avut look-uri mai cuminți.

Deși fanii așteaptă de ani de zile un album nou de la Rihanna, artista s-a concentrat mai mult pe viața de familie și pe cea de antreprenoare: a făcut doi copii cu rapperul A$AP Rocky și a lansat mai multe colecții de haine sau lenjerie intimă.
Potrivit People, familia este principala prioritate pentru RiRi și își dorește să adune cât mai multe amintiri alături de băieții ei.


„Muzica încă o pasionează, dar nu are planuri majore acum. Ea se va ocupa de un proiect ocazional, dar nu are planuri să lucreze la un nou album întreg (...) Îi place să fie mamă, așa că doar la asta se gândește în acest moment. N-a fost niciodată mai fericită ca acum”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia.

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să îi vezi ținutele!

Gallery


SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni