• PRO TV
  • Florin Piersic își ia adio de la scenă. Ce va face celebrul actor pentru ultima dată

Florin Piersic își ia adio de la scenă. Ce va face celebrul actor pentru ultima dată

Florin Piersic își ia adio de la scenă. Ce va face celebrul actor pentru ultima dată

Anul 2024 a fost unul de încercări pentru Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori din România. În perioada Paștelui, celebrul actor a avut probleme de sănătate care l-au dus în sala de operație, iar la un moment dat starea sa era una critică.

Din fericire, situația s-a îmbunătățit, dar actorul, acum în vârstă de 88 de ani, se gândește tot mai serios la retragerea din lumina reflectoarelor.

Pentru a marca acest moment, Piersic va organiza un turneu național de adio, care va începe pe 27 ianuarie 2025, exact în ziua în care va împlini 89 de ani. Turneul va cuprinde mai multe orașe importante precum Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Oradea, și va include o serie de evenimente speciale în care actorul va povesti amintiri din viața sa de artist, într-un format unic de interviuri de colecție.

„Vor fi întâlniri speciale, în care marele Piersic va împărtăși publicului momente memorabile din cariera sa, amintiri care vor dăinui pentru totdeauna”, au declarat surse din anturajul actorului pentru Libertatea.

„The Last Tour” – ultimul Capitol din cariera lui Florin Piersic

Turneul de adio, denumit sugestiv „The Last Tour”, va debuta la București și va aduce publicului povești din viața personală și cariera lui Piersic, un actor care a încântat generații întregi cu talentul său. Până la recentele probleme de sănătate, Florin Piersic a continuat să joace pe marile scene ale țării alături de Medeea Marinescu în spectacolul „Străini în noapte”.

După ce a trecut printr-o perioadă grea, actorul a transmis un mesaj emoționant fanilor săi, asigurându-i că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit:

„M-am recuperat. Am fost cam bolnăvior pentru o vreme, dar am trecut peste și sunt din nou alături de voi. Abia aștept să ne întâlnim și să ne bucurăm împreună”, a declarat Piersic, plin de optimism.

Această serie de evenimente va reprezenta ultima șansă pentru admiratorii săi de a-l vedea pe Piersic pe scenă, povestind despre momentele care l-au definit ca artist. Retragerea sa va marca sfârșitul unei ere în teatrul și filmul românesc, dar amintirile lăsate în urmă vor rămâne pentru totdeauna în inimile celor care l-au iubit.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni