• PRO TV
  • În urmă cu 12 ani câștiga Miss Universe, la numai 20 de ani. Acum, la 32 de ani, arată și mai bine: Olivia Culpo, apariție spectaculoasă

În urmă cu 12 ani câștiga Miss Universe, la numai 20 de ani. Acum, la 32 de ani, arată și mai bine: Olivia Culpo, apariție spectaculoasă

În urmă cu 12 ani câștiga Miss Universe, la numai 20 de ani. Acum, la 32 de ani, arată și mai bine: Olivia Culpo, apariție spectaculoasă

Olivia Culpo este una dintre cele mai frumoase femei din lume și… are și dovada ?! În 2012, americanca a fost desemnată Miss Universe, și pe bună dreptate! La 12 ani de atunci, Olivia arată la fel de bine, dacă nu chiar și mai bine, după cum demonstrează cele mai recente imagini publicate de vedetă pe pagina ei de Instagram.

Vedeta și-a impresionat fanii cu cele mai recente postări – aflată în vacanță, fosta Miss Universe și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie minuscul.

Gallery

În urmă cu două luni, Olivia s-a căsătorit cu iubitul ei, jucătorul de fotbal american Christian McCaffrey, într-o capelă din Rhode Island, pe 29 iunie 2024. Vedeta a avut o nuntă spectaculoasă în statul ei natal, însă rochia ei de mireasă, creată de Dolce & Gabbana, a fost aspru criticată de o influenceriță pe nume Kennedy Bingham.

​Sursa foto: Olivia Culpo/instagram

Luna trecută, Olivia a rupt tăcerea în legătură cu acest subiect, care a creat controverse online. „Am fost cu siguranță foarte surprinsă. Mi-a plăcut fiecare parte a nunții mele pentru că îmi iubesc soțul și oamenii cu care am avut ocazia să sărbătorim în acea zi. Alegerile pe care le-am făcut sunt pentru că am vrut să simt că sunt alegeri de care pot fi mândră peste 50 de ani. Și atât.”

Despre alegerea rochiei, Olivia a spus: „Am vrut să mă simt autentică în fiecare sens al cuvântului. Și cred că de aici a venit decizia mea de a fi mai simplă. Din punct de vedere stilistic, aveam o viziune. Din punct de vedere stilistic, am simțit că iau o decizie care va rezista testului timpului și atât. M-am simțit foarte confortabil în ea, dacă contează asta. Eram pe apă și era o briză foarte plăcută”.

„Nu voiam să exprime sex în niciun fel, formă sau mod”, a ținut să precizeze Olivia Culpo.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni