• PRO TV
  • Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă într-o rochie decupată, la 55 de ani. Ben Affleck a lipsit de la premiera filmului la care au lucrat împreună

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă într-o rochie decupată, la 55 de ani. Ben Affleck a lipsit de la premiera filmului la care au lucrat împreună

Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă într-o rochie decupată, la 55 de ani. Ben Affleck a lipsit de la premiera filmului la care au lucrat împreună

La 55 de ani, Jennifer Lopez a bifat unul dintre cele mai îndrăznețe look-uri ale sale de pe covorul roșu. Vedeta, care e în plin divorț cu Ben Affleck, a ales pentru premiera filmului "Unstoppable" o rochie incendiară.

J Lo a fost strălucitoare și la propriu, și la figurat! Diva latino și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie Tamara Ralph, cu paiete argintii și cu ample decupaje laterale, prin care se poate observa că nu poartă lenjerie intimă.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images

Marele absent al serii a fost Ben Affleck, cel care a produs acest film. Însă, având în vedere relația tensionată dintre cei doi, era de așteptat ca Affleck să spună pas acestui eveniment, care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Toronto.

Această apariție „hot” are loc la doar două săptămâni și jumătate după ce a depus actele de divorț, chiar cu ocazia aniversării a doi ani de la căsnicie cu Ben Affleck.

Deși traversează sfârșitul celei de-a patra căsnicii, o sursă a declarat pentru DailyMail.com că vedeta a fost încântată să „meargă la Festivalul de Film de la Toronto pentru a promova acest film, deoarece *Unstoppable* înseamnă foarte mult pentru ea, vrea să îl susțină.”

„Este o poveste de viață adevărată, foarte inspirațională, și este mândră să facă parte din ea. Pentru ea, rolul din acest film a fost un punct de cotitură. Filmul a atras multă atenție și Jennifer își dorește ca el să aibă cel mai mare succes posibil. Este foarte profesionistă și muncește întotdeauna din greu pentru a oferi filmelor sale cele mai bune șanse”, a spus sursa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni