• PRO TV
  • Alfred Bulai a făcut infarct în arest. Sociologul e inculpat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală

Alfred Bulai a făcut infarct în arest. Sociologul e inculpat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală

Alfred Bulai a făcut infarct în arest. Sociologul e inculpat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative a făcut infarct, vineri, în Arestul Capitalei, fiind monitorizat de medici. El a fost transportat la Spitalul Militar.

Alfred Bulai a fost dus de urgență la spital, după ce ar fi acuzat dureri în piept. Medicul Centrului de arestare a observat că Bulai nu se simte bine şi a suspectat că a suferit un infarct, potrivit news.ro.

A fost făcut un EKG şi o altă analiză, iar rezultatul a confirmat faptul că a suferit un infarct.

Alfred Bulai, arestat preventiv

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile joi seară, 5 septembrie, în dosarul în care este acuzat de folosirea funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 1, este executorie, dar nu este definitivă.

Sociologul a fost inculpat pentru mai multe agresiuni de natură sexuală, inclusiv atingeri cu tentă sexuală şi încercarea de a săruta cu forţa studente. Faptele ar fi avut loc, conform anchetatorilor, în stagii de practică desfăşurate în judeţele Suceava şi Alba.

Ancheta autorităților a fost declanșată după ce site-ul de investigații Snoop.ro a dezvăluit, la finalul lunii iulie, că sociologul Alfred Bulai, profesor, șeful departamentului de sociologie de la SNSPA și cunoscut analist politic, în vârstă de 61 de ani, le cerea studentelor să se dezbrace în fața lui, în practică, în camera unde era cazat și unde le chema să le ofere feedback academic.

Sursă foto: captură video Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni