• PRO TV
  • Iulia Vântur le-a făcut o surpriză frumoasă părinților. A organizat o vacanță de familie, departe de România

Iulia Vântur le-a făcut o surpriză frumoasă părinților. A organizat o vacanță de familie, departe de România

Iulia Vântur le-a făcut o surpriză frumoasă părinților. A organizat o vacanță de familie, departe de România

Chiar dacă locuiește în India de aproximativ 10 ani, Iulia Vântur se întoarce des acasă, în România, pentru a-i vizita pe cei dragi. Atunci când nu reușește să vină în țară, cântăreața organizează vacanțe în țări din Europa.

Gallery

​Recent, Iulia Vântur și-a invitat părinții într-o vacanță la Veneția. Cei trei s-au plimbat cu gondola, au vizitat locuri încărcate de istorie și au savurat cafeaua la cea mai veche cafenea „Caffè Florian”, situată în Piața San Marco.

„Timp cu familia”, a semnat ea poza de mai jos.

​Iulia Vântur se mândrește cu părinții ei, drept dovadă stau fotografiile sale de pe contul de Instgaram. Ea îi felicită de fiecare dată cu zilele de naștere, împărtășind cu fanii imagini din arhiva personală. 

Iulia obișnuiește să plece des în vacanțe împreună cu părinții ei. În formula de trei, au vizitat deja mai multe țări din Europa.Cele mai frumoase amintiri sunt atunci când suntem toți împreună!”, a menționat vedeta pe pagina ei de socializare.

Chiar dacă are 44 de ani, părinții încă o răsfață ca pe un copil. Mama i-a adus bunătăți din România când a ajuns la Veneția. Iulia Vântur a filmat momentul când masa din hotel s-a umplut cu plăcinte și pufuleți și pufarine. 

​„Doamnee, nu cred! Plăcinte și pufuleți de la mama!, a exclamat Iulia Vântur. 

Citește și: 

Sursă foto: Instagram/ Facebook: Iulia Vântur 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni