• PRO TV
  • Vlad Musta de la Vocea României 2023, pregătit să ia cu asalt topurile muzicale: „Mereu există eșec. Succesul vine abia după ce ai trecut de eșec”

Vlad Musta de la Vocea României 2023, pregătit să ia cu asalt topurile muzicale: „Mereu există eșec. Succesul vine abia după ce ai trecut de eșec”

Vlad Musta de la Vocea României 2023, pregătit să ia cu asalt topurile muzicale: „Mereu există eșec. Succesul vine abia după ce ai trecut de eșec”

Vlad Musta, tânărul cu care Irina Rimes a ajuns până în finala Vocea României 2023, face muzică, ceea ce iubește cel mai mult, și promite să ne surprindă așa cum a făcut-o și pe scena sezonului 11.

Gallery

Cei care l-au susținut pe parcursul emisiunii au acum ocazia să-i asculte noua melodie, pentru care s-a inspirat puțin și din experiența personală.

Artistul a lansat recent single-ul „Toate pozele”, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Videoclipul piesei are peste 100.000 de vizualizări pe Youtube, iar cei care au ascultat-o au căzut de acord că vocea lui Vlad Musta „este unică”.

Tânărul a vorbit într-un interviu despre planurile sale de viitor, hobby-uri și despre felul în care a depășit momentele de îndoială din cariera sa.

  • Ai avut vreodată momente de îndoială în cariera ta și, dacă da, cum le-ai depășit?

Am avut momente de îndoială, și nu de puține ori. Pur și simplu, cred că este imposibil să nu ai. Important este să cauți mereu cea mai bună versiune a ta și să nu te dai bătut. Mereu există eșec; succesul vine abia după ce ai trecut de eșec.

  • Cum îți împarți timpul între creația muzicală și alte aspecte ale vieții tale personale și profesionale?

Încerc să îmbin utilul cu plăcutul. Îmi place ceea ce fac, și cumva asta mă ajută atunci când muncesc, pentru că nu simt totul ca fiind muncă. În altă ordine de idei, sunt de părere că a fi un artist este un stil de viață și trebuie cumva să ne asumăm asta; programul tău este 24/7.

  • Există colaborări pe care ți-ai dori să le faci în viitor, fie cu artiști, producători sau alte personalități din industrie?

Întodeauna sunt dispus și voi fi deschis la colaborări, îmi place să experimentez cât de mult posibil.

  • Ce alte hobby-uri ai?

Îmi plac foarte mult mașinile, sunt pasionat de asta încă din copilărie.

  • Dacă ai putea să încerci o altă carieră complet diferită de muzică, ce ai alege și de ce?

Nu știu ce aș fi putut alege; sincer, consider că am făcut cea mai bună alegere. Probabil, dacă nu aș fi luat calea muzicii, aș fi avut un service auto sau ceva de genul.

  • Există vreo melodie care te-a influențat în mod deosebit în timpul lucrului la această piesă?

Sunt influențat de foarte multe piese și, de multe ori, sunt total inconștient de acest lucru. Uneori îmi dau seama abia după ce ascult piesa respectivă că există anumite particularități asemănătoare.

CITEȘTE ȘI:

  • Care este cel mai semnificativ compliment pe care l-ai primit despre muzica ta și de la cine?

Nu pot să spun că am primit un compliment legat de muzica mea; sunt la început și încă nu am foarte multe piese lansate. În schimb, mă bucur că sunt susținut de echipa mea și de colegii mei de trupă. Totuși, am primit foarte multe complimente în ceea ce privește cântatul, în special după apariția mea la Vocea României.

VEZI MAI JOS videoclipul piesei „Toate pozele”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni