• PRO TV
  • Babs a bifat o nouă operație estetică. La ce procedură a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa: „Scoatem firele”

Babs a bifat o nouă operație estetică. La ce procedură a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa: „Scoatem firele”

Babs a bifat o nouă operație estetică. La ce procedură a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa: „Scoatem firele”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Babs a postat o fotografie, în care apare pe patul de spital. Aceasta a dat de înțeles că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, însă nu a dat detalii despre ceea ce urmează să se întâmple.

Gallery

Recent, Babs a reapărut pe rețelele de socializare, spunând care este motivul pentru care a absentat, în ultima perioadă. Fosta iubită a lui Dorian Popa a trecut printr-o operație estetică, însă recuperarea decurge foarte repede.

Cum arată Babs, după operația estetică pe care și-a făcut-o

La o săptămână de când și-a făcut operația de blefaroplastie, Babs s-a fotografiat în timp ce îi sunt scoase firele cu care a fost cusută după operație. Aceasta, însă, nu a dat detalii despre starea în care se află și nici despre motivul pentru care a recurs la această intervenție estetică.

Citește și:

​Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, s-a filmat din sala de sport, semn că recuperarea decurge extrem de bine și poate face un minim de efort. „La 7 zile de la operația de blefaroplastie scoatem firele!”, a scris aceasta, pe Instagram

Dorian Popa și Babs comunică prin menajeră

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Babs a mărturisit că nu mai păstrează legătura cu Dorian Popa, deși acesta a fost prezent la ziua ei de naștere, la începutul anului.

Cei doi comunică doar prin intermediul menajerei comune, ea fiid și cea care aduce câinele lui Dorian Popa acasă la Babs, o dată la ceva timp.

Citește și:

„Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit”, a declarat aceasta, conform Cancan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni