• PRO TV
  • Michele Morrone a răbufnit pe internet, după vizita în România. Mesajul dur al actorului: „Fac un apel la televiziuni”

Michele Morrone a răbufnit pe internet, după vizita în România. Mesajul dur al actorului: „Fac un apel la televiziuni”

Michele Morrone a răbufnit pe internet, după vizita în România. Mesajul dur al actorului: „Fac un apel la televiziuni”

Zilele acestea, Michele Morrone se află în vizită în România. Actorul italian a transmis un mesaj dur pentru televiziunile din România.

Gallery

Michele Morrone se află în România de câteva zile, pentru a petrece timp cu iubita lui Bogdana Tarcău. Chiar dacă a fost profund impresionat de țara noastră, ei bine, actorul a ținut să transmită un mesaj dur pentru televiziunile de la noi.

Michele Morrone: „Educați-vă tinerii...”

Italianul are numai cuvinte de laudă la adresa țării noastre, care l-a impresionat profund. Totodată, Michele Morrone s-a ținut să transmită, public, un mesaj pentru televiziunile de la noi, care, după cum el a precizat, difuzează „cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”. Acesta a făcut un apel către televiziuni: să-și educe tinerii mai mult despre cultură, istoria României și despre stima de sine, căci nu este nevoie să vizioneze „gunoiul” din unele emisiuni.

„Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi că televiziunea românească, (nu toate), încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunat, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr.

Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultura, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată. Iubesc România”, se arată în mesajul transmis de actorul italian, pe rețelele de socializare.

Cel mai probabil, mesajul lui Michele Morrone a venit după ce Nikita a făcut mai multe declarații despre el în presa din România, precizând că actorul a venit în țara noastră ca să o facă geloasă, ei având o relație, de fapt.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni