• PRO TV
  • Pozează la fel de senzual ca mama ei în tinerețe. La 19 ani, Deva Cassel face senzație cu noul ei pictorial pentru Vogue Italia

Pozează la fel de senzual ca mama ei în tinerețe. La 19 ani, Deva Cassel face senzație cu noul ei pictorial pentru Vogue Italia

Pozează la fel de senzual ca mama ei în tinerețe. La 19 ani, Deva Cassel face senzație cu noul ei pictorial pentru Vogue Italia

Deva Cassel apare într-un pictorial senzual în noul număr al revistei Vogue Italia. Fiica lui Monica Bellucci își croiește singură drumul în lumea a modei, trecând peste gurile rele care spuneau că aparițiile ei pe podium ar fi doar moftul unui copil cu părinți celebri.

Gallery

​Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare, numărul Vogue Italia din septembrie 2024 este o ediție specială de colecție. Au fost editate mai multe coperți pe care apar vedetele italiene: Mariacarla Boscono,Vittoria Ceretti, Linda Evangelista, Maty Fall, Isabella Rossellini și Deva Cassel, toate fotografiate de Steven Meisel.

Deva, care va împlini 20 de ani pe 12 septembrie, demonstrează că este suficient de matură pentru a trece la următorul nivel în cariera de model. Ea se lasă fotografiată în ipostaze provocatoare, purtând ținute transparente.

​Fiica lui Monica Bellucci și a lui Vincent Cassel a debutat ca model la 16 ani, iar acum este a doua oară când apare pe coperta revistei Vogue. Tânăra îi pășește pe urme mamei sale. Cu toate acestea, ea mărturisește că nu s-a simțit confortabil când mulți au spus că succesul ei se datorează părinților ei celebri. 

„Am crescut cu această aură de „nepotism”, fiind considerată o privilegiată. În adolescență am fost comparată constant cu mama (@monicabellucciofficiel). O iubesc, dar am suferit puțin, aș fi ipocrită să vă spun că nu a fost o povară. Acum se simte din ce în ce mai puțin. Să ajungi singură pe această nouă copertă e ca și cum ai spune lumii: iată, asta am de oferit”, spune ea.

Deva știe numele fotografului Steven Meisel încă din copilărie, când imita ipostazele mamei sale. 

„Ședința foto cu Meisel a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea, are o carismă care umple spațiile. Am încercat să ascund emoția, dar în interior înnebunisem de bucurie. Îmi amintesc de un moment anume, când am făcut prima fotografie de test. Era în fața ecranului, și-a ridicat capul, m-a privit în ochi și a făcut un singur gest: „Da”. Mi-am dat seama că lucrez cu o persoană care părea să-mi cunoască toate unghiurile”, a mai adăudat modelul. 

​Citește și: 

Sursă foto: Instagram/ devacassel

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni