• PRO TV
  • Horoscop zilnic 7 septembrie 2024. Scorpionii sunt atrași puternic de cineva, Berbecii reușesc să repare o situație în plan sentimental

Horoscop zilnic 7 septembrie 2024. Scorpionii sunt atrași puternic de cineva, Berbecii reușesc să repare o situație în plan sentimental

Horoscop zilnic 7 septembrie 2024. Scorpionii sunt atrași puternic de cineva, Berbecii reușesc să repare o situație în plan sentimental

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi este o zi favorabilă să te gândești la o schimbare, să renunți la ceva ce nu-ți mai folosește sau te ține în loc. În planul profesional, te concentrezi pe afirmare, mai ales dacă intenționzi să-ți mărești veniturile. Chiar dacă situația financiară este imprevizibilă din cauza lui Uranus retrograd, vei reuși să stabilizezi cu un plan și o gestionare atentă a banilor. În planul sentimental, pune accent pe afecțiune, pentru că vei reuși să repari o situație!

Taur

Cu Luna în tranzit prin Scorpion, astăzi, pe casa relațiilor, vei avea parte de intensitate în planul sentimental și este posibil să iei niște decizii importante, chiar dacă oscilezi între o variantă sau alta. Dacă abordezi deschis situațiile apărute și nu te lași afectat de emoții negative, s-ar putea să ajungi la căi comune de comunicare cu partenerul. Dacă ești singur, ești tot mai aproape să legi o conexiune cu cineva cu care ai aceleași credințe și principii.

Gemeni

Astăzi este posibil să cauți să afli dacă ai sentimente puternice față de o persoană, ce simți în raport cu aceasta și este un moment favorabil să reflectezi la dorințele și nevoile tale. Dacă intenționezi să faci niște investiții mai mari, să accesezi un credit sau să ceri împrumut o sumă mai mare, analizează întâi ce presupune și de abia apoi acționează.

Rac

Posibil astăzi să fii tentat să îți explorezi emoțiile și relația sentimentală. S-ar putea să iasă la suprafață anumite trăiri, secrete sau să descoperi lucruri ascunse de către partener sau un potential partener de care te simți atras și ai vrea să începi o relație. De asemenea, poți avea parte de întâlniri surpriză.

Leu

Posibil, astăzi, să găsești soluție la o problemă locativă, să discuți cu cineva din familie sau care are o experiență mai mare, să faci socoteli pentru o investiție. De asemenea, este o zi în care te interesează să-ți reevaluezi situația financiară, să revii asupra unor planuri pe termen lung.

Fecioară

Posibil astăzi să faci mai multe deplasări, să vorbești la telefon, să interacționezi cu mai multă lume. În planul sentimental este o zi favorabilă abordării unor subiecte pe care le-ai tot evitat. Dacă ești singur și ieși în oraș cu prietenii, ai putea cunoaște o persoană de care să te simți atras din prima clipă.

Balanță

Posibil astăzi să cauți să-ți securizezi sfera financiară, să găsești soluții de suplimentare a veniturilor, dar și de reducere ale unor costuri. De asemenea, este o zi în care ar fi bine să nu iei decizii pe baza emoțiilor, să discuți cu partenerul despre nevoile și dorințele voastre.

Scorpion

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și se amplifică emoțiile. S-ar putea să ai parte de momente intense și pasionale, să fii atras puternic de cineva sau de partenerul de cuplu, cu care vrei să te conectezi la nivel profund. Posibil să ai parte și de clarificarea unei situații în relație sau într-un parteneriat profesional.

Săgetător

Cu Luna în tranzit astăzi pe casa subconștientului, izolării și frământărilor interioare, în Scorpion, s-ar putea să se amplifice trăirile, să ai conștientizări și-n planul profesional, dar și-n cel relational. Ai nevoie să te retragi și este un moment bun să-ți revizuiești planurile pe termen lung.

Capricorn

Dacă ai evitat niște dialoguri de natură relațională, astăzi este un moment prielnic să clarifici. De asemenea, dacă ieși cu prietenii este posibil să cunoști persoane, care să-ți stârnească dorința de o apropiere profundă.

Vărsător

Astăzi este o zi favorabilă dialogurilor cu partenerul de cuplu, de a iniția subiecte sensibile și conversații sincere, mai ales dacă au existat neînțelegeri. În ce privește planul financiar, s-ar putea să ai provocări, să te simți constrâns de o situație. Evită să iei decizii sub impulsul momentului și ai răbdare să vezi cum se desfășoară lucrurile pentru a lua o decizie finală.

Pești

O discuție deschisă ar putea scoate astăzi în evidență diferențe de opinie între tine și partener. Rezolvarea unui conflict care mocnește de mai mult timp este necesară, mai ales că tendința zilei este să iasă la suprafață niște tensiuni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni