• PRO TV
  • Oana Radu rupe tăcerea despre bătăile primite de la foștii iubiți. De câte ori a fost lovită artista: „Am fost de multe ori în situații limită”

Oana Radu rupe tăcerea despre bătăile primite de la foștii iubiți. De câte ori a fost lovită artista: „Am fost de multe ori în situații limită”

Oana Radu rupe tăcerea despre bătăile primite de la foștii iubiți. De câte ori a fost lovită artista: „Am fost de multe ori în situații limită”

Oana Radu, deși se bucură de succes pe plan profesional, pe plan personal, a întâmpinat destul de multe probleme. Aceasta a fost implicată în mai multe relații toxice, din cauza traumelor din copilărie.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Radu a fost bătută de o parte din foștii iubiți, deoarece a recunoscut acest lucru, în trecut. Recent, în cadrul unei emisiuni în care a fost invitată, a vorbit despre motivul pentru care a acceptat acest comportament, dar și despre modul în care a reușit să rupă cercul vicios.

Oana Radu a acceptat relații traumatizante din cauza copilăriei

În urmă cu ceva timp, Oana Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care tatăl ei și-a abandonat familia, după doar trei săptămâni de când aceasta venise pe lume.

Din cauza faptului că a crescut fără o prezență masculina în viața ei, artista a dezvoltat anumite traume, din cauza cărora a acceptat relații în care lucrurile au mers mult prea departe.

Citește și:

„Oamenii care au o viață, în trecut, cu abandon, violență în familie, cu o situație grea ajung să intre în relații toxice, care sunt cele mai periculoase și fix asta atragi. M-am luptat cu treaba asta, până când am ieșit din căsătoria cu fostul meu soț și a fost cu adevărat o victorie, pentru că am închis această rană. De frica abandonului, am stat și am îndurat fiecare situație”, a spus Oana Radu, în cadrul unei emisiuni.

Oana Radu a fost lovită de o parte din foștii parteneri

Artista a refuzat să spună de câte ori a fost lovită în fostele relații, însă a recunoscut că a fost victima violenței domestice de mai multe ori. Mai mul decât atât, Oana Radu a recunoscut că singurul lucru ce a ajutat-o a fost terapia, adăugând că și-ar fi dorit să apeleze la ajutorul de specialitate mai devreme.

Citește și:

„Nu o să spun de câte ori m-au lovit bărbații. Ar fi urât să spun lucrul ăsta la televizor. Nu aș vrea să influențez publicul la un mod atât de negativ. Am fost de multe ori în situații limită în relațiile pe care le-am avut, deși au fost maxim trei. Terapia e singura soluție să ieșim din relații toxice și regret că nu am apelat la asta mai devreme”, a concluzionat artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni