• PRO TV
  • Dragostea pentru Brenda și cei doi copii l-au transformat complet! Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, surprins de paparazzii când își lua băieții de la grădiniță

Dragostea pentru Brenda și cei doi copii l-au transformat complet! Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, surprins de paparazzii când își lua băieții de la grădiniță

Dragostea pentru Brenda și cei doi copii l-au transformat complet! Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, surprins de paparazzii când își lua băieții de la grădiniță

A jucat în cel mai vizionat film de Crăciun din toate timpurile, are propria stea pe Walk of Fame, iar de când a cunoscut-o pe Brenda Song s-a transformat radical.

În urmă cu câțiva ani, Macaulay Culkin arată înfricoșător și era dependent de droguri și alcool. Iubirea l-a salvat în cele din urmă, iar azi starul din „Singur acasă” și-a relansat cariera, este familist convins și un tătic adorabil.

Gallery

​Rare sunt momentele în care actorul care i-a dat viață lui Kevin McCallister este surprins de paparazzii în public. Macaulay duce o viață discretă alături de partenera sa, actrița Brenda Song, și cei doi băieți ai lor.

Macaulay și Brenda s-au logodit în ianuarie 2022, după patru ani de relație. Cuplul i-a urat bun venit fiului Dakota în aprilie 2021, numindu-l după regretata soră a lui Culkin, Dakota. Aceasta a murit în decembrie 2008 după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada.

Cel de-al doilea fiu al cuplului s-a născut în mare secret la sfârșitul anului 2022, în preajma Crăciunului, scrie US Magazine.

CITEȘTE ȘI:

Ambii actori sunt în lumina reflectoarelor de mult timp. Macaulay este, desigur, celebru pentru rolul său din „Home Alone”, iar cariera Brendei a debutat pe Disney Channel în „Suite Life with Zack and Cody”. Când vine vorba de viața lor de familie, cei doi sunt extrem de discreți, iar imaginile în care apar alături de copii în public pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Paparazzii au reușit să surprindă recent câteva cadre adorabile cu familia Culkin-Song. Cei doi actori și-au luat copiii de grădiniță, s-au plimbat pe străzile din Los Angeles, apoi au mers la un supermarket. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Cei doi băieți au moștenit trăsăturile fizice ale celebrilor lor părinți, iar fiul cel mare i-a impresionat pe trecători cu frizura lui cool.

Brenda a mărturisit în trecut că ea și Macaulay se ocupă singuri de copii și că nu au apelat la bone.

„Eu și logodnicul meu suntem implicați activ. Nu avem dădacă, dar mama mea a fost aici cu noi de când s-a născut fiul meu... Când lucram, mama îl aducea la decor ca să pot alăpta și să-l văd în timpul zilei (…) A fi comunicativ atunci când ai nevoie de ajutor este atât de important. În loc să ne stabilim îndatoririle, ne simțim unul pe celălalt”, a spus Brenda Song într-un interviu acordat revistei The Cut.

Macaulay a avut o relație dificilă cu tatăl său

În anul 1994, actorul s-a îndepărtat de părinții săi, pentru ca aceștia să nu îi controleze averea, urmând ca, în anul 2002, să divorțeze de femeia cu care se însurase în anul 1998. Macaulay a fost căsătorit cu actrița americană Rachel Miner.

Ulterior, a început să aibă probleme cu drogurile, fiind și arestat din această cauză și, la un moment dat, numele lui a apărut în scandalul sexual al lui Michael Jackson, insistând că nu a fost niciodată abuzat de regretatul star pop.

John Heard, tatăl lui Kevin, a fost însurat de trei ori și a avut tot atâția copii, judecându-se inclusiv pentru custodia unuia dintre copii. Mai mult decât atât, a fost găsit vinovat de pătrundere în casa unei foste iubite și a fost acuzat de agresiune de gradul trei, după ce ar fi lovit una dintre fostele soții, dar și pe noul ei iubit.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni