• PRO TV
  • Michele Morrone i-ar fi oferit Nikitei bani atunci când s-au văzut la București: „De asta am mers la bancă, a scos bani”

Michele Morrone i-ar fi oferit Nikitei bani atunci când s-au văzut la București: „De asta am mers la bancă, a scos bani”

Michele Morrone i-ar fi oferit Nikitei bani atunci când s-au văzut la București: „De asta am mers la bancă, a scos bani”

Nikita continuă seria de declarații despre Michele Morrone, de această dată susținând că starul internațional i-a oferit o sumă de bani, atunci când a venit la București.

Gallery

​​Michele Morrone a ajuns pe data de 4 septembrie 2024, în România! Starul din filmul „365 Days” a fost surprins într-un restaurant din centrul Capitalei, acolo unde nu a fost de unul singur, ci împreună cu iubita lui, Bogdana Tancău. Alți oameni au putut să se întâlnească cu el pe Calea Victoriei, unde l-au surprins în diverse ipostaze, fără să le vină să creadă că în fața lor este chiar celebrul actor.

Nikita, revoltată pe iubita lui Michele Morrone

La scurt timp după ce s-a aflat că Michele Morrone și Bogdana Tancău sunt împreună în București, Nikita a oferit o serie de declarații neașteptate. Aceasta a susținut că iubita starului internațional a vorbit despre ea, fapt care a deranjat-o cu adevărat.

„Ea a vorbit despre mine, de ce vorbește despre mine? El m-a anunțat că a venit, dar nu am vrut. Nu mă interesează pe mine. Eu am altă relație cu Michele, am zeci de mii de relații cu oamenii. Eu fiind o persoană mai expusă, m-am ascuns. Îmi place să-mi ascund identitatea. M-au văzut polițiștii. Știu că el a scos bani de la o bancă de pe Calea Victoriei. Mi-am amintit de o persoană dragă mie și i-am povestit lui. Nu trebuie să dau detalii la nimeni”, a spus Nikita, în emisiunea lui Capatos.

Mai mult decât atât, vedeta româncă a mai menționat și faptul că Michele ar fi sunat-o înainte să vină în București, însă nu a dorit să se întâlnească cu el decât „ascunsă”.

„Când era cu ea a vorbit cu mine la telefon. Când m-a văzut, mi-a dat mesaj că a ieșit cu bodyguarzii. Când am ieșit cu el, m-am ascuns, m-am îmbrăcat în negru să nu fiu recunoscută, eram prin Cișmigiu. Voiam să-mi fac tatuajul ca el. Nu-mi venea să-i mai dau drumul. Nu e nimic între noi, suntem prieteni de suflet. El nu are nicio iubită oficială. Nikita cu dulceață și caracterul ei vă dă clasă. Dacă mergeam eu cu Michele în oraș va exploda România. Va mai sta două zile. Are niște probleme și vreau să-l atrag să vină în România. Aș vrea să-l aduc pe calea bună. Urmează să facă 34 de ani”, a mai spus Nikita pentru sursa citată. 

​Nikita susține că Michele Morrone i-ar fi oferit bani 

Nikita a mai menționat și faptul că, la un moment dat în timpul întâlnirii lor, Michele Morrone s-ar fi dus la o bancă, de unde a scos o sumă de bani pe care i-ar fi oferit-o vedetei. 

„Nu îmi doresc relație cu el, suntem prieteni. Mă susține pe mine, îmi cunoaște copiii. Mi-a trimis și bani. De asta am mers la bancă, a scos bani și mi-a dat cât a vrut el. Vine și ziua mea, vine aici în Milano și facem ziua împreună. Avem mai mulți prieteni comuni care vor fi prezenți. Eu văd un prieten de suflet, dacă el în timp are ceva pentru mine, vedem atunci. Da, mi-a propus să avem o relație, dar eu nu vreau. Eu am iubitul meu nu și mai vreau. Eu m-am descurcat toată viața ca o femeie independentă. Eu nu i-am făcut nimic. Omul e star internațional, dacă el mă respectă, mă admiră și îmi e alături, e de ajuns. Nu am de ce să fiu geloasă. A venit în Milano și am vorbit, am mesajele”, a conchis aceasta.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni