• PRO TV
  • „Leșin, cad jos...” Reacția lui Theo Rose după ce a aflat că va cânta pe aceeași scenă cu Jessie J la București

„Leșin, cad jos...” Reacția lui Theo Rose după ce a aflat că va cânta pe aceeași scenă cu Jessie J la București

„Leșin, cad jos...” Reacția lui Theo Rose după ce a aflat că va cânta pe aceeași scenă cu Jessie J la București

Și celebritățile au idolii lor. Theo Rose a mărturisit recent că este fana lui Jessie J. Cântăreața din Marea Britanie va sosi în curând la București, iar Theo nu putea rata ocazia de a o întâlni. Și-a cumpărat bilet pentru concert, iar după câteva zile a primit o veste fenomenală. Antrenoarea de la Vocea României a fost invitată să cânte înaintea momentului lui Jessie J.

Gallery

„Îmi vine să plâng întruna. Am aflat acum câteva luni că vine Jessie J din nou în România, la Romexpo, la Unforgettable Festival. Evident, am blocat data. Am zis că nu cântă nici câinii pe 15 septembrie, nu vreau să aud. Pe 15 e și ziua lui tata. L-am sunat și i-am zis că vine asta, că o iubesc de mor, leșin, cad jos, trebuie să mă duc neapărat să o văd. N-am zis la nimeni, dar oamenii din organizare au văzut că sunt fană, că am postat afișul, și au început să mă tatoneze. Am zis, băi nu știu cum o să reacționeze inima mea.

Artista le-a împărtășit fanilor emoțiile care o răscolesc de când a aflat că se va întâlni cu artista pe care o admiră foarte mult. Pe o notă amuzantă, Theo a mărturisit că se gândește întruna la ce i-ar spune când o va întâlni pe Jessie J: 

„Până la urmă s-a pus problema de un meet & greet. De atunci visez întruna la ce-i spun eu ei. Are tata un teren lângă casa noastră la țară... Îi zic: vezi că ai teren la mine, la Izvoare, e al tău, îți fac casă, când vrei să vii, cu băiatu, cu bărbatu, dacă vrei să fugi dintre ăia, vino în vacanță la Izvoare, te aștept, îți dau mama și tata, îți tund iarba, îți dau mâncare bio, ce mănânci tu, m-am gândit la toate alea să i le spun. Zilele trecute, am aflat că vor să și cânt pe scenă înainte de momentul ei și de Gipsy Kings. Mi-a stat inima, da trebuie să fii prost să zici „Nu” la așa ceva. Așa că voi fi pe scenă la Unforgettable Festival. Vă aștept acolo. Îmi doresc pentru voi să ascultați cum cântă ea”. 

Vocea puternică a artistei britanice va răsuna pe scena festivalului Unforgettable, interpretând, alături de trupa ei hituri precum „Price Tag”, „Domino”, „Bang Bang” și multe altele, într-un spectacol de neuitat.

Gipsy Kings aduc ritmurile lor inconfundabile. Spectatorii se vor bucura de energia vibrantă și pasiunea flamenco-ului emanată de Gipsy Kings, care, cu chitarele lor răsunătoare și vocea plină de caracter, vor transforma scena într-un carnaval de muzică și dans. Trupa va interpreta hituri nemuritoare precum „Bamboleo”, „Volare” și „Djobi Djoba”, garantând un spectacol electrizant ce va captiva și cele mai rafinate gusturi muzicale.

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Citește și:

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni