• PRO TV
  • Kate Middleton a trecut printr-o „operație de urgență”, pentru îndepărtarea unui nodul. Când a avut loc intervenția chirurgicală secretă: „A dus-o la spital”

Kate Middleton a trecut printr-o „operație de urgență”, pentru îndepărtarea unui nodul. Când a avut loc intervenția chirurgicală secretă: „A dus-o la spital”

Kate Middleton a trecut printr-o „operație de urgență”, pentru îndepărtarea unui nodul. Când a avut loc intervenția chirurgicală secretă: „A dus-o la spital”

Kate Middleton a fost nevoită să se opereze „de urgență”, pentru îndepărtarea unui nodul localizat la nivelul capului. Informația a fost făcută publică abia acum, fiind menționată într-o nouă biografie regală.

Gallery

​Kate Middleton traversează cea mai dificilă perioadă din viața ei, aflând că suferă de cancer, după ce a trecut printr-o operație abdominală. Din nefericire, aceasta nu a fost singura intervenție chirurgicală căreia i-a fost supusă.

Kate Middleton a suferit o operație de urgență, în adolescență

Intervenția chirurgicală salvatoare a fost făcută în urmă cu mai mulți ani, atunci când Kate Middleton se afla în perioada adolescenței. În urma unui control medical, a fost descoperit un nodul, la nivelul capului, chiar sub linia părului, consemnează Yahoo News.

Operația i-a lăsat lui Kate o cicatrice de câțiva centimetri, care a fost observată în anul 2011, în timpul nunții acesteia cu prințul William.

Citește și:

„În adolescență, totuși, când era la Colegiul Marlborough, i s-a descoperit un nodul pe partea stângă a capului. Școala i-a anunțat imediat părinții, iar mama ei, Carole, a dus-o la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală, pentru îndepărtarea acestuia”, se arată în cartea intitulată ”Caherine, The Princess of Wales”.

Kate Middelon și William au început pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles

Regele Charles continuă tratamentul împotriva cancerului, doar că surse apropiate acestuia susțin că starea lui de sănătate s-ar fi agravat, deoarece boala ar continua să avanseze. Prin urmare, Palatul Buckingham ar fi început, deja, pregătirile pentru înmormântare.

Citește și:

​​Mai mul decât atât, soția acestuia, Camilla Parker, este nevoită să preia din ce în ce mai multe atribuții, întrucât Regele Charles este nevoit să se axeze asupra sănătății sale. Cu toate acestea, actuala regină este extrem de îngrijorată în ceea ce privește starea de sănătate a soțului ei, temându-se de tot ceea ce ar putea aduce lunile următoare.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni