• PRO TV
  • Cum au reacționat copiii lui Gisele Pelicot, când au aflat că mama lor a fost drogată și violată de 72 de bărbați, din cauza tatălui lor. Declarațiile halucinante: „Nu au reacționat prea mult”

Cum au reacționat copiii lui Gisele Pelicot, când au aflat că mama lor a fost drogată și violată de 72 de bărbați, din cauza tatălui lor. Declarațiile halucinante: „Nu au reacționat prea mult”

Cum au reacționat copiii lui Gisele Pelicot, când au aflat că mama lor a fost drogată și violată de 72 de bărbați, din cauza tatălui lor. Declarațiile halucinante: „Nu au reacționat prea mult”

Gisele Pelicot este femeia care a fost drogată de propriul ei soț și violată de 72 de bărbați, în decursul a 10 ani. Cum au reacționat copiii celor doi când au aflat la ce orori a fost supusă mama lor?

Gisele Pelicot este femeia în vârstă de 72 de ani, originară din Franța, care timp de 10 ani a fost victima unor abuzuri greu de imaginat. Soțul ei, Dominique Pelicot, o droga cu somnifere sau medicamente anti-anxietate, apoi punea la dispoziția unor bărbați cu fetish-uri ciudate trupul acesteia, pentru a o viola. Toate scenele,  peste 20.000 de imagini și filme, au fost descoperite de procurori în calculatorul bărbatului. 

AFLĂ CUM ACȚIONA BĂRBATUL, DAR ȘI PRIMELE DECLARAȚII ALE FEMEII ÎN ȘTIREA DE AICI:

​Cum au reacționat copiii lui Gisele Pelicot când au aflat ororile prin care a trecut mama lor

Gisele Pelicot și Dominique sunt părinții a trei copii: Florian, David și Caroline Darian, care s-au prezentat la Tribunal pentru a o susține pe mama lor în primul termen al procesului în care Dominique este cercetat pentru ororile pe care i le-a făcut soției sale. 

Gisele a povestit cu lux de amănunte cum au reacționat copiii ei atunci când au aflat de scenele macabre la care a fost supusă:

„Când le-am spus copiilor mei despre asta, nu cred că au înțeles cu adevărat, nu au reacționat prea mult. Cred că erau într-o stare de șoc”, a explicat femeia.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni