• PRO TV
  • Un celebru rapper a murit în condiții misterioase, la doar 34 de ani. Ce a postat pe o rețea de socializare cu câteva ore înainte să se stingă din viață

Un celebru rapper a murit în condiții misterioase, la doar 34 de ani. Ce a postat pe o rețea de socializare cu câteva ore înainte să se stingă din viață

Un celebru rapper a murit în condiții misterioase, la doar 34 de ani. Ce a postat pe o rețea de socializare cu câteva ore înainte să se stingă din viață

Un îndrăgit rapper a murit în condiții misterioase, la doar 34 de ani. Ce a postat artistul în mediul online cu câteva ore înainte să se stingă din viață.

Gallery

A murit rapperul Rich Homie Quan

Rapperul din Atlanta, care a colaborat cu Young Thug în rolul lui Rich Gang, a fost găsit mort în casa sa joi.
Decesul a fost anunțat chiar de familia lui, însă nu au fost date detalii despre cauza morții.

Se pare că iubita lui, Amber Williams, l-a găsit pe canapea inconștient și fără puls, potrivit apelului la 911 obținut de TMZ.

A început să facă spumă la gură când ea l-a mișcat.

Ultima postare a lui Rich Homie Quan din online

Cu câteva ore înainte să moară, rapperul de 34 de ani a anunțat că va cânta la festivalul de muzică al lui Nick Cannon.

Miercuri, artistul, al cărui nume real este Dequantes Lamar, a postat o actualizare pe pagina sa de Facebook despre programul său de spectacol.

Acesta a mai precizat că pe 19 septembrie va apărea la Wild N' Out Live, îndemnând fanii să-și ia biletele.

Lamar s-a născut în octombrie 1989, în Atlanta, Georgia. Acesta își dorea să devină jucător profesionist de baseball, a câștigat o bursă la Universitatea de Stat din Fort Valley, dar a renunțat din cauza costurilor de școlarizare.

După ce a lucrat la un aeroport și și-a pierdut locul de muncă, Lamar a fost implicat în spargeri și a executat 15 luni de închisoare.

La eliberare, s-a concentrat pe muzică și a câștigat recunoașterea mainstream cu single-ul său din 2013 Type of Way și hit-ul din 2015 Flex (Ooh, Ooh, Ooh).

Rapperul și-a început cariera muzicală în 2011, reușind să atragă rapid atenția prin stilul său unic și prin impactul pe care l-a avut asupra scenei hip-hop din Atlanta. În 2013, The New York Times l-a descris ca fiind parte dintr-o nouă generație de rapperi din Atlanta care influențau scena muzicală în expansiune a orașului. Una dintre cele mai mari realizări ale sale a fost clasarea piesei "Type of Way" pe locul 26 în topul Billboard Hot 100.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni