• PRO TV
  • Reacția unei tinere din Anglia după ce a ajuns în România: „Toată lumea mi-a spus să nu vizitez țara”

Reacția unei tinere din Anglia după ce a ajuns în România: „Toată lumea mi-a spus să nu vizitez țara”

Reacția unei tinere din Anglia după ce a ajuns în România: „Toată lumea mi-a spus să nu vizitez țara”

Katie, o tânără din Marea Britanie care are aproape 400.000 de urmăritori pe TikTok, a decis să viziteze România, chiar dacă foarte multă lumă i-a spus că nu ar trebui să facă asta.

Cu peste 23 de milioane de vizualizări la clipurile ei de pe TikTok, tânăra Katie nu a ținut cont de sfaturile celor din jur și a plecat spre România. O călătorie pe care nu o va uita niciodată, după cum a afirmat chiar ea pe celebra platformă.

Chiar dacă a vizitat România când era iarnă și afară ningea, Katie a postat clipul video pe TikTok în urmă cu doar câteva săptămâni, iar filmarea ei a adunat rapid peste 335.000 de vizualizări! Asta deoarece tânăra din Marea Britanie a ținut să precizeze că a ajuns într-un tărâm magic, așa cum ne-a caracterizat ea țara.

„Cel mai magic loc. O excursie în Transilvania (România) ar trebui să fie pe lista voastră. Un loc superb”, a scris Katie în descrierea clipului video.

Peste imaginile pe care ea le-a postat pe TikTok și care au fost realizate la munte, la Castelul Peleș, Castelul Bran sau în Brașov, Katie a scris că multe cunoștințe au sfătuit-o să nu meargă în România, pentru că nu are ce să viziteze, ci țara noastră este recomandată doar celor care vor să petreacă.

„Toată lumea mi-a spus: «N-ar trebui să vizitezi România, n-ai ce să vezi acolo. E o țară bună doar pentru petreceri»! Dar s-a dovedit a fi un loc cu adevărat magic”, a afirmat tânăra din Marea Britanie.

foto: captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni