• PRO TV
  • Victor Slav își lasă fiica în grija iubitei! Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina: „Nu cred că vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Victor Slav își lasă fiica în grija iubitei! Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina: „Nu cred că vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Victor Slav își lasă fiica în grija iubitei! Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina: „Nu cred că vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Bianca Drăgușanu a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre actuala parteneră a fostului ei soț, Victor Slav! Iată ce spune despre Selina, dar și despre relația acesteia cu fiica sa, Sofia

Gallery

​Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească, au divorțat în anul 2014, iar de atunci au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Sofia.

Cei doi și-au refăcut viețile după despărțire, iar acum Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina, iubita sa. Tânăra a cunoscut-o deja pe fiica fostului prezentator, iar Bianca Drăgușanu știe foarte bine acest lucru. Recent, diva a vorbit, pentru cancan.ro, despre actuala parteneră a fostului său soț, dar și despre interacțiunea pe care o are aceasta cu fiica ei, Sofia.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni