• PRO TV
  • Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă. Vedeta și soțul ei încep un nou capitol al vieții lor: „A fost o bucată de viață”

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă. Vedeta și soțul ei încep un nou capitol al vieții lor: „A fost o bucată de viață”

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă. Vedeta și soțul ei încep un nou capitol al vieții lor: „A fost o bucată de viață”

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă. Fosta asistentă de la „Vorbește Lumea” și soțul ei au întâmpinat probleme serioase din cauza apartamentului în care au locuit în ultimii ani și au decis, în cele din urmă, să caute o altă chirie.

Gallery

După o vară extrem de grea, în care Emily Burghelea a fost la doar un pas să își piardă viața, ea și soțul ei au trebuit să se înarmeze cu răbdare și să se mute într-un nou apartament, după ce au avut mai multe discuții tensionate cu proprietarii.

Emily Burghelea și soțul ei s-au mutat

Emily Burghelea și-a ținut mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa și nu a ținut departe de ei nici momentele cele mai grele. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare știu că aceasta și soțul ei aveau mari probleme din cauza apartamentului în care locuiau, ba chiar au fost dați afară din el, în momentul în care au adoptat un cățel și l-au adus în locuință.

Pereții plini de apă, mucegaiul și lipsa aerului condiționat le-au dat mari bătăi de cap lui Emily și soțului său și, deși au fost sfătuiți de mai multe ori să se mute, au tot amânat momentul, din cauza procesului care era foarte anevoios.

Citește și:

​În cele din urmă, și-au luat inima în dinți și, după câteva săptămâni de căutări, au găsit un apartament pe care să îl numească acasă. Au apelat și la o firmă de relocări, pentru a se încadra în timp și au făcut pasul cel mare. 

Emily Burghelea a părăsit vechiul apartament cu un gol în stomac

Deși Emily și Andrei, soțul ei, s-au bucurat că noul apartament îi va scăpa de toate grijile, despărțirea a fost una grea. Cei doi au lăsat în urmă o locuință plină de amintiri, cea mai frumoasă fiind, fără doar și poate, ziua în care l-au adus acasă pe Damian, de la maternitate.

Cu toate acestea, sunt convinși că mutarea în noul apartament nu este doar un capitol nou în viața lor, ci este un capitol care va veni la pachet cu amintiri minunate.

Citește și:

„Azi am golit vechiul apartament de orice urmă de noi. Cu bune și cu rele, cu apă scursă pe pereți și pe frunțile noastre, apartamentul ăsta n-a fost doar o casă pentru noi… A fost o bucată de viață…

Viața care ni l-a adus pe Damian, cu primele lui scâncete, cu primii lui pași, cu primele cuvinte. A fost locul unde din trei ne-am făcut patru și-apoi, brusc, cinci, când Don a venit ca să umple casa de râsetele și chicotelile copiilor.

A fost casa care ne-a adăpostit frica, lacrimile și durerea de după accidentul din vară. Și-n fiecare colț, în fiecare centimetru de zid sau de podea am lăsat o amintire pentru care suntem recunoscători…

Închidem ușa acestei case fiindcă viața ne deschide acum un alt drum. Pe care voi păși încrezătoare, cu Andrei alături și iubirea noastră toată materializată în doi copii, un cățel și un milion de visuri”,
a scris Emily, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni