• PRO TV
  • Prin ce chinuri greu de imaginat trece iubita șoferului de TIR ucis pe autostradă, în Belgia! Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească pe 31 august: „Când a murit, tot sângele lui a sărit pe mine”

Prin ce chinuri greu de imaginat trece iubita șoferului de TIR ucis pe autostradă, în Belgia! Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească pe 31 august: „Când a murit, tot sângele lui a sărit pe mine”

Prin ce chinuri greu de imaginat trece iubita șoferului de TIR ucis pe autostradă, în Belgia! Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească pe 31 august: „Când a murit, tot sângele lui a sărit pe mine”

Șoferul de TIR ucis în Belgia, după ce un grup de tineri i-a aruncat pe parbriz un capac de canal, ar fi trebuit să se căsătorească cu iubita lui sâmbăta trecută, pe 31 august. Femeia trece prin stări greu de imaginat, chiar și la câteva luni de la decesul partenerului ei de viață.

Gallery

​La data de 11 mai 2024, pe autostradă E42 din Belgia, Gheorghe Țibil, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost ucis, după ce un grup de tineri a aruncat de pe un pod un capac de canal. Obiectul extrem de greu a spart parbrizul autoturismului condus de român, apoi l-a omorât pe șofer.

Soția acestuia, de meserie tot șofer de TIR, a fost martoră la întreaga tragedie, aflându-se pe locul din dreapta. Sâmbăta trecută, pe 31 august, Maria Godja și Gheorghe Țibil aveau planificată nunta.

​Prin ce chinuri greu de imaginat trece iubita șoferului de TIR ucis pe autostradă, în Belgia

La 4 luni de la moartea partenerului ei de viață, Maria se află încă sub tratament prescris de medicul psihiatru. Aceasta nu își poate reveni din șocul suferit și are coșmaruri greu de imaginat, mai ales că în momentul tragediei, sângele și bucăți de carne ale partenerului ei de viață, au sărit pe ea, ca într-un film de groază.

”Nu pot să dorm noaptea deloc și dorm ziua, mi-am făcut din noapte zi și din zi noapte. Mă pun la somn pe la 5-6 dimineața. Cum aud un zgomot, sunt în picioare, pentru că mi-e frică. Am visat într-o zi că mi-a dat cineva cu ceva în cap. Mi-am pus mâna în cap că știam că îmi curge sânge, îmi era frică să mă duc la oglindă de teamă să nu văd cât de rău m-a lovit. Era vis.

El când a murit, tot sângele și bucățile de carne din capul lui au sărit pe mine, i-a rămas doar urechea stângă. A picat ca o legumă, pentru că nu avea centura. Nu știu câtă putere mi-a dat Dumnezeu, așa ceva numai într-un film s-ar mai putea întâmpla. Puteam să ajung la nebuni cu tragedia asta”, a povestit femeia pentru Gândul. 

​Maria Godja încă așteaptă ca iubitul ei să se întoarcă acasă

Femeia a mai povestit faptul că, deși au trecut câteva luni de la tragedie, încă nu reușește să doneze hainele iubitului ei, crezând zilnic că bărbatul se află în cursă și că urmează să se întoarcă acasă.

„Psihiatrul umblă la sentimentele mele care dor foarte tare. Eu nici la ora actuală nu pot să cred, să accept că nu mai este. Ei îmi spun că trebuie să accept. Toate lucrurile lui sunt aici, ca și cum el ar locui aici cu mine în apartamentul din Spania. Nu pot să mă ating de o haină de-a lui, de un lucru, tot timpul mă gândesc că este plecat în cursă și trebuie să se întoarcă”, a mai spus femeia pentru sursa menționată anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni