• PRO TV
  • VIDEO Cum a reacționat Kate Winslet când Alexander Skarsgard a întrerupt-o în timpul unui interviu: „Toată lumea o adoră!”

VIDEO Cum a reacționat Kate Winslet când Alexander Skarsgard a întrerupt-o în timpul unui interviu: „Toată lumea o adoră!”

VIDEO Cum a reacționat Kate Winslet când Alexander Skarsgard a întrerupt-o în timpul unui interviu: „Toată lumea o adoră!”

Kate Winslet și Alexander Skarsgard au fost protagoniștii unui moment savuros la premiera peliculei „Lee”, care a avut loc la Londra, în Regatul Unit.

Gallery

Cei doi actori au jucat împreună în drama biografică regizată de Ellen Kuras. Au trecut doi ani de la terminarea filmărilor, iar Kate și Alexander s-au revăzut chiar la premiera de gală a filmului în UK.

Un filmuleț cu momentul în care cei doi s-au revăzut după doi ani s-a viralizat pe rețelele de socializare și a adunat peste 3 milioane de like-uri. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Kate Winslet oferea un interviu unui reporter, când actorul suedez a intrat pur și simplu în cadru și a pupat-o pe obraz.

„Scuze că vă întrerup, doar că nu ne-am mai văzut de mult timp”, a spus Alexander Skarsgard. Luată prin surprindere, Kate s-a emoționat instant și aproape că a lăcrimat când și-a văzut colegul de breaslă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MTV UK (@mtvuk)

„Toată lumea o adoră!”, „Kate e pur și simplu minunată!”, „Felul în care o ia de mână. Cei doi au o relație cu adevărat special!”, „Așa e întotdeauna cu toți partenerii ei de filme, sigur e o persoana bună. E frumoasă, pare foarte simpatică și amuzantă”, „Îmi place că el e atât de dulce și amabil în comparație cu cam fiecare personaj pe care îl interpretează”, „Kate e minunată! Toți colegii ei masculi (nu doar Leo DiCaprio) o adoră”, au scris internauți.

Vedetele din „Lee” au pozat pe covorul roșu de la Odeon Luxe Leicester Square. Pentru această ocazie, Kate a purtat o rochie neagră elegantă, cu aplicații florale în jurul decolteului. Alexander a optat pentru un look negru monocromatic, completat cu ochelari de soare cool.

La premieră, li s-au alăturat Andrea Riseborough, Noemie Merlant, Andy Samberg și Antony Penrose. Regizoarea Ellen Kuras a fost, de asemenea, prezentă.

În film, Kate joacă rolul fotografei americane Lee Miller. Povestea „portretizează un deceniu crucial din viața corespondentului de război și fotografului american. Miller avea o profundă înțelegere și empatie pentru femei și pentru victimele fără voce ale războiului. Imaginile sale arată atât fragilitatea, cât și ferocitatea experienței umane. Mai presus de toate, filmul arată modul în care Miller și-a trăit viața cu toată viteza în căutarea adevărului, pentru care a plătit un preț personal uriaș, forțând-o să se confrunte cu un secret traumatizant și profund îngropat din copilărie”, scrie Just Jared.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni