• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Nicu, soțul Adrianei Simionescu. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dezmințit zvonurile despre divorț: „Sunt probleme interioare”

Cu ce se ocupă Nicu, soțul Adrianei Simionescu. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dezmințit zvonurile despre divorț: „Sunt probleme interioare”

Cu ce se ocupă Nicu, soțul Adrianei Simionescu. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dezmințit zvonurile despre divorț: „Sunt probleme interioare”

Adriana Simionescu și Nicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar în urmă cu aproximativ două luni s-au căsătorit religios. Cei doi au o fetiță împreună.

Gallery

Încă de la primele ore ale dimineții, în presă s-a scris că Adriana Simionescu și Nicu divorțează. Despărțirea s-ar fi produs la o săptămână după nuntă și botezul fetiței lor. La scurt timp, fiica lui Adrian Minune a ieșit public și a făcut primele declarații. Tânăra a dezvăluit că nu s-a despărțit de soțul ei și nici nu divorțează.

„Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer. Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat. Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor.", a declarat Adriana Simionescu, pentru spynews.ro.

Cine este și cu ce se ocupă soțul Adrianei Simionescu

Adriana Simionescu nu are nevoie de prea multe prezentări, tânăra este o artistă desăvârșită, moștenind talentul de la tatăl său, Adrian Minune, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele.

Despre Nicu, soțul Adrianei, nu sunt cunoscute foarte multe detalii. Sursa citată precizează că acesta ar avea o afacere profitabilă. Tânărul ar deține un lanț de frizerii extrem de cunoscute în București.

Adriana Simionescu și Nicu au avut o nuntă de poveste, cu circa 1.000 de invitați, în urmă cu aproximativ două luni. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună o fetiță, pe Noa-Zenayda.

Chiar dacă între ei au mai existat tensiuni, fiica lui Adrian Minune a precizat că nu vor divorța.

„Ne-am certat, sunt probleme interioare. Nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că eu consider că nu e treaba nimănui ce se întâmplă mai exact, doar că am decis să stăm o perioadă așa și să ne curățăm mintea. Suntem bine, suntem ok. Suntem împreună, comunicăm, vorbim, ieșim cu Noa, nu ne-am separat să ne despărțim.", a mai spus Adriana Simionescu, despre zvonurile cu privire la divorț.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni