• PRO TV
  • Femeia care a fost drogată de soț, apoi violată de 72 de bărbați, primele declarații! Mărturia cutremurătoare: „Nu știu dacă îmi voi reveni vreodată”

Femeia care a fost drogată de soț, apoi violată de 72 de bărbați, primele declarații! Mărturia cutremurătoare: „Nu știu dacă îmi voi reveni vreodată”

Femeia care a fost drogată de soț, apoi violată de 72 de bărbați, primele declarații! Mărturia cutremurătoare: „Nu știu dacă îmi voi reveni vreodată”

Femeia care a fost drogată de propriul soț, apoi violată de 72 de bărbați, și-a găsit puterea să vorbească despre trauma vieții sale, după ce a văzut mai multe videoclipuri cu ea, în ipostaze cutremurătoare.

Un caz șocant a avut loc în Franța, acolo unde Gisele Pelicot, o femeie în vârstă de 72 de ani, a povestit abuzurile prin care a trecut din cauza soțului ei. Dominique Pelicot, în vârstă de 71 de ani, și-a drogat partenera de viață de nenumărate ori folosind somnifere sau medicamente puternice anti-anxietate pe care i le punea în mâncare sau în paharul cu vin, apoi a racolat sute de bărbați care să o abuzeze sexual.

Dominique Pelicot își făcuse o adevărată „afacere” prin abuzul soției sale. Acesta racola bărbați cu diferite fetish-uri sexuale, de pe site-uri dedicate acestor practici, apoi îi primea în locuința sa, îi lăsa să îi violeze soția și filma scene desprinse din filmele de groază.

Potrivit surselor din anchetă, Gisele a fost violată de 72 de bărbați.

Mărturia cutremurătoare a femeii care a fost drogată de soț, apoi violată de 72 de bărbați

Gisele a ajuns în fața instanței după ce a descoperit scenele macabre la care soțul ei a supus-o în nenumărate rânduri.

Totul a ieșit la iveală pe data de 2 noiembrie 2020, după ce bărbatul a fost arestat deoarece a fost prins în timp ce filma femeile sub fustă, într-un magazin. Atunci când poliția a făcut mai multe cercetări, a descoperit în calculatorul acestuia 20.000 de imagini și filme cu soția în timp ce a fost violată de aproape 100 de ori.

Avocatul lui Gisele a explicat că femeie nu știa absolut nimic despre aceste abuzuri: „Nu știa nimic. Nu își amintea de violuri”.

Femeia a avut puterea să vorbească despre cele întâmplate, pentru a le oferi curajul necesar și altor persoane care trec prin situații similare:

„Am fost sacrificată pe altarul viciului. M-au tratat ca pe o păpușă de cârpă, ca pe un sac de gunoi. Nu mai am o identitate. Nu știu dacă îmi voi reveni vreodată. Pentru mine, totul se prăbușește. Acestea sunt scene de barbarie”, a povestit ea.

Ea și-a părăsit soțul după ce poliția i-a arătat câteva dintre imagini.

„Credeam că suntem un cuplu apropiat. A fost tot ce mi-a mai rămas din 50 de ani de viață împreună. Nu voi uita niciodată asta. Când le-am spus copiilor mei despre asta, nu cred că au înțeles cu adevărat, nu au reacționat prea mult. Cred că erau într-o stare de șoc”, a mai explicat ea.

Polițiștii au reușit să îi depisteze pe mulți dintre abuzatori

După ce imaginile au fost analizate cu atenție maximă, polițiștii au reușit să îi identifice pe mulți dintre cei care au violat-o pe Gisele. Printre cei 72 de bărbați se numără un consilier local, asistenți medicali, un jurnalist, un fost ofițer de poliție, un gardian de închisoare, un soldat, un pompier și un funcționar public, cu vârste cuprinse între 27 și 73 de ani.

Mai mulți inculpați neagă unele dintre acuzații, susținând că au fost manipulați de Pelicot. Ei riscă 20 de ani de închisoare, dacă vor fi găsiți vinovați.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni