• PRO TV
  • Imagini dezolante! Cum arată mormântul Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea sa: „Trist! Nici flori nu are”

Imagini dezolante! Cum arată mormântul Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea sa: „Trist! Nici flori nu are”

Imagini dezolante! Cum arată mormântul Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea sa: „Trist! Nici flori nu are”

Mormântul Stelei Popescu a ajuns o ruină! În locul de veci al actriței se află ghivece cu flori ofilite, dezordine, mult praf, dar și lumânări vechi

Gallery

​Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, s-a stins din viață acum șapte ani, în urma unui accident vascular cerebral. Marea doamnă a teatrului românesc a fost găsită fără suflare în propria casă de către Doina Maximilian, fiica sa adoptivă.

În urma sa a lăsat o avere colosală, mai exact o vilă situată în zona Grădina Icoanei din București, estimată la 300.000 de euro, o vilă în Crevedia, încă una în stațiunea 2 Mai, dar și un bloc de locuințe în Capitală.

Cu toate acestea, locul de veci al Stelei Popescu este unul cât se poate de modest și nu reflectă importanța sa în lumea artei din România. La 7 ani de la decesul acesteia au fost publicate mai multe imagini de la mormântul său, iar spațiul în care se odihnește aceasta este unul cel puțin dezolant.

Într-un videoclip publicat pe TikTok se pot observa ghivece cu flori uscate, fotografii pline de praf, multă dezordine, dar și lumânări vechi, semn că nimeni nu s-a mai preocupat în ultimul timp de mormântul ei.

„O mare stea a culturii naționale și un mormânt atât de modest”/ „Nu se găsește nicio vedetă de a
noastră să pună niște flori proaspete?”/ „Ce mormânt..trist!”/ „Păcat.. nu are o floare. Îi plăceau mult florile”, au fost doar câteva comentarii lăsate de internauți.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS CUM ARATĂ MORMÂNTUL STELEI POPESCU

Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni