• PRO TV
  • Pescobar a oferit 70.000 de euro dintr-un foc și nu se oprește aici. Afaceristul promite să bage și mai adânc mâna în buzunar, dar cu o condiție: „Atât s-a putut”

Pescobar a oferit 70.000 de euro dintr-un foc și nu se oprește aici. Afaceristul promite să bage și mai adânc mâna în buzunar, dar cu o condiție: „Atât s-a putut”

Pescobar a oferit 70.000 de euro dintr-un foc și nu se oprește aici. Afaceristul promite să bage și mai adânc mâna în buzunar, dar cu o condiție: „Atât s-a putut”

După ce a participat la Imperiul Leilor, în urmă cu trei ani, Pescobar și-a deschis Imperiul Racilor și a oferit, în decursul a șase ediții, 70.000 de euro unor persoane care au avut idei de afaceri promițătoare.

Gallery

Pescobar și-a surprins, din nou, fanii, după ce a postat o filmare, pe contul său de Instagram, prin care își anunță urmăritorii că a oferit câte 10.000 de euro celor șapte persoane care l-au convins că ideile lor de afaceri sunt rentabile.

Pescobar a oferit 70.000 de euro pentru afacerile tinerilor antreprenori

Pescobar a dat startul unui proiect ambițios. A pus pe picioare Imperiul Racilor, prin care sponsorizează persoanele fără resurse financiare, dar care au idei de afaceri cu potențial. Așa se face că, în urma celor șase ediții desfășurate, milionarul le-a oferit celor șapte câștigători suma de 70.000 de euro, pentru a-și putea îndeplini visul.

Mai mult decât atât, i-a invitat pe cei care au idei de afaceri să se înscrie în proiectul demarat de el și, dacă ideea lor chiar este una valoroasă, pot primi finanțare de zeci de mii de euro.

Citește și:

„Atât s-a putut până acum, da? 10.000 de euro, 20.000 de euro, 30.000 de euro, 40.000 de euro, 50.000 de euro, 70.000 de euro. Mi-au fugit 70.000 de euro din buzunare, dar mi-au fugit către oameni care vor să muncească, să fie antreprenori tineri”, a spus Pescobar, pe contul său de Instagram.

Pescobar a lăsat un bacșiș uriaș la un restaurant

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pescobar a mâncat la un restaurant cu specific tradițional, unde a comandat, cu tot cu desert, peste zece feluri de mâncare. Mulțumit de aspect și de gust, acesta a lăsat bacșiș un teanc de bani.

Citește și:

​Mai exact, a lăsat 13 bancnote a câte 100 de lei, mărturisind că personalul restaurantului merită această sumă, care nu a fost deloc aleasă întâmplător, deoarece 13 este numărul lui norocos.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni