• PRO TV
  • Adriana Simionescu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează de soțul ei. Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul: „Suntem certați, ne-am certat”

Adriana Simionescu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează de soțul ei. Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul: „Suntem certați, ne-am certat”

Adriana Simionescu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează de soțul ei. Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul: „Suntem certați, ne-am certat”

Adriana Simionescu a reacționat, după ce în presă s-a scris că s-a despărțit de soțul ei, Nicu, la nici două luni de la nuntă. Ce se întâmplă, de fapt, în familia lor?

Gallery

Adriana Simionescu și Nicu s-au căsătorit în urmă cu aproximativ două luni. În presă au apărut zvonuri despre faptul că cei doi divorțează, iar ruptura s-ar fi produs definitiv la o săptămână după nunta lor și botezul fetiței pe care o au împreună. Această veste a venit la scurt timp după ce Karmen Simionescu a anunțat divorțul de Bogdan.

Ce spune Adriana Simionescu despre despărțirea de soțul ei

Potrivit spynws.ro, Adriana Simionescu a făcut primele declarații despre zvonurile apărute în presă. Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că nu s-a despărțit de soțul ei și nici nu vor divorța.

"Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer. Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat. Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor.", a declarat Adriana Simionescu, pentru sursa citată.

Adriana Simionescu a recunoscut că între ea și soțul ei au existat certuri, dar nici vorbă să divorțeze.

"Ne-am certat, sunt probleme interioare. Nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că eu consider că nu e treaba nimănui ce se întâmplă mai exact, doar că am decis să stăm o perioadă așa și să ne curățăm mintea. Suntem bine, suntem ok. Suntem împreună, comunicăm, vorbim, ieșim cu Noa, nu ne-am separat să ne despărțim.", a mai spus Adriana Simionescu.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni