• PRO TV
  • Horoscop zilnic 6 septembrie 2024. Fecioarele reiau legătura cu o fostă iubire din trecut, Berbecii primesc o oferă de job tentantă

Horoscop zilnic 6 septembrie 2024. Fecioarele reiau legătura cu o fostă iubire din trecut, Berbecii primesc o oferă de job tentantă

Horoscop zilnic 6 septembrie 2024. Fecioarele reiau legătura cu o fostă iubire din trecut, Berbecii primesc o oferă de job tentantă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 6 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să dai dovadă de multă înțelepciune într-un context relațional, pentru că s-ar putea să apară lupte de putere și să fie nevoie să aplanezi un conflict. La serviciu, primești o ofertă de job, te caută un fost angajator.



Taur

Posibil astăzi să intri în conflicte cu șefii dacă nu reușiți să picați de acord asupra unor aspecte care vizează sarcinile, protocoalele de serviciu sau programul de lucru. În planul sentimental este posibil să vezi o situatie mai clară.

Gemeni

Posibil astăzi să discuți cu partenerul de cuplu sau cu cineva din familie despre o plecare în afara orașului la rude sau într-un minisejur. Este nevoie să faci ordine și-n situația financiară, să clarifici niște chestiuni, să recuperezi o sumă de bani.

Rac


Astăzi este posibil să discuți chestiuni administrative ale casei sau să faci o vizită familiei. Dacă ai fost plecat, te întorci acasă și te preocupă treburile casnice. Ar putea să apară și discuții cu partenerul, dar nu toate vor fi liniștite, pentru că intervin surprize în sfera financiară.

Leu

Astăzi este activată sfera comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți și ai ocazia să porți niște dialoguri, să stabilești planuri, să porți negocieri, să perfectezi termenii unui contract. Atenție la dialogurile cu colegii, care pot să scoată la suprafață niște probleme mai vechi, nerezolvate!

Fecioară

Astăzi este posibil să faci niște artificii financiare, cumpărături și un plan, mai ales dacă vrei să achiziționezi un sejur. În sectorul sentimental este posibil să reiei o legătură, să așezi pe alte baze relația cu o persoană importantă din viața ta.

Balanță

Astăzi este un moment bun pentru a discuta lucruri importante în cuplu sau de natură profesională, să stabilești niște conexiuni noi cu persoane cu care lucrezi sau desfășori un proiect. De asemenea, ești determinat să începi un curs sau să investești mai mult în pregătirea și dezvoltarea ta.

Scorpion


Astăzi este posibil să cauți să administrezi cât mai bine o sumă de bani pentru niște investiții în casă și spațiul de locuit. La serviciu, s-ar putea să ți se ceară o situație, un plan, o strategie, să administrezi un buget. În partea a doua a zilei te caută cineva din trecut.

Săgetător

Posibil astăzi să convingi pe cineva din anturajul tău să accepte să meargă în direcția pe care o recomanzi. Și planul amoros este activat și îi propui partenerului sau unei persoane cu care flirtezi să plecați câteva zile în afara orașului.

Capricorn

Posibil astăzi să iei decizii importante într-un proiect la serviciu, să formezi o echipă cu alți colegi și să înregistrați un succes. În planul relational, dialogul cu partenerul de cuplu ar putea să schimbe planurile de viitor.

Vărsător

Posibil astăzi să încerci să iei legătura cu o instituție publică, să obții un act official. La serviciu, prezinți un proiect în fața șefilor. Dacă ești deschis să înveți lucruri noi, superiorii îți propun trimiterea la cursuri sau seminari.

Pești

Astăzi discuți cu partenerul despre banii la comun, investiții și relația de cuplu, mai ales dacă îți dorești o schimbare și o apropiere profundă. De asemenea, decizi să elimini un obicei nesănătos și să adopți un stil de viață, care să-ți aducă mai multă energie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni