• PRO TV
  • Imposibil să nu întorci privirea: aparițiile ei pe stradă sunt un adevărat spectacol! Cum au surprins-o paparazzii pe vedetă

Imposibil să nu întorci privirea: aparițiile ei pe stradă sunt un adevărat spectacol! Cum au surprins-o paparazzii pe vedetă

Imposibil să nu întorci privirea: aparițiile ei pe stradă sunt un adevărat spectacol! Cum au surprins-o paparazzii pe vedetă

Pare păpușa Barbie de abia scoasă din cutie! Cam așa arată vedeta de reality show Emma Hernan la fiecare apariție publică. Emma a devenit celebră „peste noapte”, după ce a apărut în reality show-ul "Selling Sunset", emisiune care prezintă viața fascinantă a celor mai influenți agenți imobiliari din Los Angeles.

Emma Hernan are 33 de ani, are o carieră de succes în imobiliare, iar de ceva vreme se bucură și de statutul de… „vedetă” și „influencer”. Pe Instagram are peste 2 milioane de urmăritori pe care îi încântă cu imagini incendiare din numeroasele sale vacanțe exotice.

Mereu cu paparazzii pe urmele sale, Emma nu este niciodată prinsă pe picior greșit. Arată întotdeauna impecabil și se îmbracă mereu ca și cum ar defila pe un podium de modă. La cea mai recentă apariție, vedeta a fost imposibil de ignorat pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcată într-o salopetă minusculă albă, cu tocuri și ochelari de soare, Emma era o atracție căreia îi era imposibil să îi reziști.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

Însă toate aparițiile ei sunt la fel! Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi ipostazele în care au surprins-o paparazzii.

Gallery

Emma Hernan are o avere de 3 milioane de dolari. Aceasta are și propria afacere cu empanada, un fel de mâncare popular în Spania și țările din America de Sud.

Pe lângă faptul că este o femeie de afaceri de succes, cu o carieră impresionantă și în domeniul imobiliar, Emma Hernan arată și ca un supermodel. Deși a practicat înotul în copilărie, a renunțat în adolescență, pentru o carieră în modelling.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni