• PRO TV
  • Cum arată fosta soție a lui Michele Morrone. Ea este femeia care i-a dăruit doi copii actorului

Cum arată fosta soție a lui Michele Morrone. Ea este femeia care i-a dăruit doi copii actorului

Cum arată fosta soție a lui Michele Morrone. Ea este femeia care i-a dăruit doi copii actorului

Michele Morrone ține zilele acestea primele pagini ale tabloidelor. Italianul se află în vizită în România, alături de iubita lui Bogdana Tancău, o româncă focoasă.

Gallery

Michele Morrone a cucerit o mulțime de femei cu rolul său din serialul „365 Days”. De câteva zile, actorul se află în România, nu singur, ci alături de noua sa iubită, o româncă superbă. Cei doi au fost surprinși prin mai multe puncte cheie din București, precum Calea Victoriei, unde au fost filmați în timp ce se plimbau, dar și prin Centru Vechi. Cei doi au plecat într-o nouă destinație, actorul a publicat mai multe fotografii de la Castelul Bran.

​Cine este fosta soție a lui Michele Morrone

În trecut, Michele Morrone a fost căsătorit cu Rouba Saadeh, o creatoare de modă din Italia, cunoscută pentru colaborările sale cu Elie Saab. Cei doi au fost căsătoriți patru ani, însă au divorțat în 2018. În urma divorțului, aceștia au stabilit să dețină custodia comună a copiilor. Cei doi se află în relații bune. VEZI CUM ARATĂ FOSTA SOȚIE A LUI MICHELE MORRONE ÎN GALERIA DE MAI SUS

Michele Morrone are doi fii cu fosta soție, pe Marcud și Brado, alături de care petrece destul de mult timp.

Actorul publică des fotografii cu copiii săi, de care este foarte mândru. Recent, a postat pe Instagra câteva poze cu cei doi băieți ai săi și mesajul: „Cel mai bun film din viața mea...M&B” VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Michele Morrone s-a confruntat cu depresia după divorț

După divorț, Michele Morrone a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia și a renunțat  o perioadă la actorie preferând să lucreze ca grădinar într-un mic sat italian.

„În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris actorul într-o postare mai veche pe Instagram.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni