• PRO TV
  • “Cea mai frumoasă femeie din lume!” Mădălina Ghenea a uimit pe covorul roșu pe care a pășit și Lady Gaga, la Veneția

“Cea mai frumoasă femeie din lume!” Mădălina Ghenea a uimit pe covorul roșu pe care a pășit și Lady Gaga, la Veneția

“Cea mai frumoasă femeie din lume!” Mădălina Ghenea a uimit pe covorul roșu pe care a pășit și Lady Gaga, la Veneția

Mădălina Ghenea a făcut spectacol cu ținutele sale la Festivalul de Film de la Veneția. Românca a strălucit și la propriu, și la figurat pe covorul roșu, la una dintre cele mai așteptate premiere – "Joker".

Deși Lady Gaga a eclipsat pe toată lumea cu look-ul său extravagant de la marea premieră "Joker", Mădălina Ghenea a reușit și ea să impresioneze. Românca a ales pentru eveniment o superbă rochie din paiete, cu spatele gol, trenă și șlit adânc. Accesorizată cu o mulțime de bijuterii și cu o coafură simplă, Mădălina a impresionat cu look-ul ei.
„Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, i-au transmis fanii pe Instagram.

Gallery

Lady Gaga însă a atras toate privirile la premiera "Joker" cu „pălăria” bizară cu care a defilat pe covorul roșu, dar si cu rochia sa excentrică.

​Mădălina a făcut paradă de rochii elegante și sexy la Veneția. Aceasta și-a mai făcut apariția la încă două evenimente din cadrul festivalului.

​La after party-ul după premiera "Joker" a defilat într-o rochie care i-a pus silueta în valoare, iar la *Better World Fund Gala* a fost elegantă într-o rochie neagră. Vezi imaginile in GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni