• PRO TV
  • Cornel Dinu a ajuns în spital: „A țâșnit sângele ca pe front!” Cum se simte acum legenda fotbalului dinamovist

Cornel Dinu a ajuns în spital: „A țâșnit sângele ca pe front!” Cum se simte acum legenda fotbalului dinamovist

Cornel Dinu a ajuns în spital: „A țâșnit sângele ca pe front!” Cum se simte acum legenda fotbalului dinamovist

Cornel Dinu a fost recent internat în spital din cauza unor probleme grave de sănătate.

Starea de sănătate a lui Cornel Dinu s-a agravat, la începutul lunii aprilie, când s-a internat pentru o operație la picior, însă s-a îmbolnăvit de COVID-19. Din această cauză, intervenția chirurgicală a fost amânată.

Fost fotbalist, antrenor și președinte al lui Dinamo, Cornel Dinu este acum la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. În ultimele săptămâni, legenda fotbalului dinamovist a experimentat amețeli severe care i-au afectat echilibrul și au provocat căderi repetate în locuința sa, anunță Fanatik.

Aceste episoade au fost agravate de o problemă de coxartroză la șoldul și piciorul stâng, afecțiune care i-a limitat semnificativ mobilitatea.

A trebuit să accept necesitatea spitalizării

„Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte.

Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren…

M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…", a spus Cornel Dinu (76 ani).

Cornel Dinu a fost desemnat de 3 ori cel mai bun fotbalist al anului, în 1970, 1972, 1974.

Foto sport.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni