• PRO TV
  • Cine primește cea mai mare parte din averea lui Alain Delon. Testamentul a fost trimis celor trei copii ai săi

Cine primește cea mai mare parte din averea lui Alain Delon. Testamentul a fost trimis celor trei copii ai săi

Cine primește cea mai mare parte din averea lui Alain Delon. Testamentul a fost trimis celor trei copii ai săi

Copiii lui Alain Delon, Anthony, Alain Fabien și Anouchka, au primit testamentul. Averea regretatului actor este estimată la 250 de milioane de euro. Iată cui îi revine cea mai mare parte.

Gallery

Moștenitorii lui Alain Delon se ceartă de ani buni pe averea tatălui lor. Acum s-a aflat cui îi revine cea mai mare parte din ea. Testamentul poate fi contestat în termen de 30 de zile, conform legislației elvețiene.

Legenda cinematografiei franceze, Alain Delon, s-a stins din viață pe 18 august 2024. Acesta se confrunta cu probleme de sănătate, după accidentul vascular cerebral suferit în 2019.

Testamentul lui Alain Delon a fost trimis celor trei copii ai săi

La aproape trei luni de la moartea celebrului actor, testamentul acestuia a fost trimis celor trei copii ai săi, printr-o scrisoare recomandată expediată din Elveția. Actorul avea și cetățenie elvețiană, dobândită în 1999.

Documentul de patru pagini, care stabilește repartizarea averii între moștenitori, a fost trimis, în afară de notar, avocatului actorului, Christophe Ayela, şi administratorului său de patrimoniu, potrivit Le Figaro.

Executorii testamentari au acum la dispoziţie 14 zile pentru a se retrage din rolul care le-a fost atribuit, dacă doresc. La rândul lor, cei trei copii au la dispoziţie 30 de zile, conform legislaţiei elveţiene, pentru a contesta documentul.

În ianuarie, când frații erau dezbinați din cauza stării în care se afla tatăl lor bolnav, Anthony Delon a abordat public subiectul moștenirii actorului. Acesta anunța că a intentat o acțiune în justiție împotriva surorii sale.

„Aş vrea să încep prin a stinge un incendiu, pentru că toată această discuţie despre bani şi moştenire îmi face rău”, a declarat fiul cel mare al lui Alain Delon într-un interviu pentru Cnews.

„Nu vreau să fim asociaţi cu afacerile Johnny şi Bettencourt. Vreau să spun adevărul. Vreau să spun de ce ne sfâşiem între noi astăzi (…) Succesiunea a fost rezolvată, problemele cu banii nu există', a continuat el. „Sora mea are 50% din moştenirea tatălui nostru, în timp ce Alain-Fabien şi cu mine avem fiecare 25%', a mai explicat el. „Nu există niciun conflict, niciun război al moştenirii”, susţinea el.

Sursă foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni